višji avtomobili
Pozdravljeni,
rada bi zamenjala avto. Sedaj imam ford fiesto in sem ugotovila, da bi mi bolj ustrezal malce višji avto. Kateri modeli teh obstajajo? Ne mislim pravih enoprostorcev, ki so namenjeni družinam ali velikih avomobiloh. Ali sploh obstaja sedaj kak nov model manjšega avta, ki je malce višji? Mogoče malce nerodno vprašanje, ampak tako to pač v praksi je, če mora ženska kombinirat denar in funkcionalnost.
lp
b.
Pozdravljena
Pri prvih kilometrih vožnje z novo Pando sem bil zelo presenečen, kako lepo drugim avtom vidim na strehe…
1. Zelo udobna.
2. Zaradi visokega sedišče enostaven vstop in izsop.
3. Notranjost zelo dobro izdelana za ta cenovni razred. Dobro zračenje, dobro in hitro ogrevanje, dobro delovanje klima naprave. Zelo dobro in pregledno postavljena stikala. Svetla notranjost.
4. Motor 40kW spada le v 2 razred obveznega zavarovanja. Poprečna poraba goriva po enem letu vožnje (21.000kM) natanko 5.99l/100km.
5. Zaradi velikosti enostavno parkiranje.
Edina slabost, ki sem jo opazlil v enem letu uporabe: Zadnje strani prednjih sedežev so prevlečene z blagom. To je malce neugodno v primeru prevoza malih otrok, ki sedijo na jahačih.
Igor