Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Peugeot 407

Peugeot 407

ga kdo ima? kako se obnese – Hdi 2,0?
Hvala za info

Če želiš zanesljivega dizla, poglej v Hondo, ker to leto njihov dizelski motor nosi prestižno oznako motor leta 2005. Je super tih in po skupku vseh lastnosti (tiho delovanje, varčnost, navor, moč, …) prekaša vse motorje.

PROSIM VSE, KI SE NE STRINJAJO, NAJ NE DOKAZUJEJO NASPROTNO, KAR SO POVEDALI SVETOVNI STROKOVNJAKI.

Upam, da sem ti vsaj malo pomagal. Pa še akcijo imajo na Hondi v LJ (Autocommerce) do konca meseca za vse Accorde.

Hmmm ne vidim kje je Mutti spraševal kaj o hondi.. Mogoče vidiš ti “Poznavalec”?

no priznam, da je bila Honda v ožjem izboru, a po dizajnu (na cesti že 2 leti) smo se raje “odločili” za Peugeot….

Peugeot je vsaj po mojem mnenju nezanesljiva znamka, tako kot ostali Francozi.

Motor se obnese dobro, edina kar zna zmotiti je poraba ob priganjanju po avtocestah, drugače kakšnih problemov ni (je dosti kvalitetno skupaj sestavljen tako da kakšnih čričkov ni). Če ti je avto všeč ga kupi, bo pa verjetno zguba v prvih treh letih še kar velika (glede na nakupno ceno).

lpk

Zdravo!

Pred tremi meseci sem kupil P-407 SW. Avto se zaenkrat obnese super. Mašina “prede” kot je potrebno. Glede porabe pa je tako, da je odvisna od načina vožnje. Jaz osebno naredim samo za službene namene 100 km po avtocesti in imam porabo cca 7.2 litra nafte na 100 km (podatek je sorazmerno zanesljiv saj je to izračun “board computer-ja” po približno 2000 km). Moj povprečni režim vožnje po avtocesti je približno 150-160 km/h (ne več in ne manj). Glede nakupa ti ga P-407 priporočam, glede diesla pa premisli, če zareš delaš dovolj kilometrov na dan. Če imaš pretežno mestno vožnjo je smotrno premisliti o bencinarju (to velja za vse znamke). Če te zanima še kaj vprašaj.

New Report

Close