Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V finančni krizi: Ultra poceni ploščice za kopalnico???

V finančni krizi: Ultra poceni ploščice za kopalnico???

Kje dobiti noro poceni ploščice za kopalnico?
Dokončujeva stanovanje pa sva čisto v krizi z denarjem. V kateri koli salon sva šla pogledati so bile ploščice od 25 eur dalje.
Nama pa bi prišlo cenovno nekje med 10 in 15 eur/m2.
Mogoče kdo ve kje bi dobila tako ugodne ploščice v okolici Ljubljane?

Bauhaus…. po 5€ in naprej…..

Jagros d.o.o

Rogaška, salona tudi v Velenju in Mariboru – Melje, kvalitetne že od 6 € naprej1

naredi SI uslugo in NE kupuj poceni ploščic!!!!

Pojdi v Gracijo v Logatec. Imajo zelo lepo izbiro po zelo ugodnih cenah.

koliko m2 jih rabiš? mi namreč prodajamo ploščice, original zapakirane, zelene barve. jih je nekje čez 20m2. prodajamo jih pa zato, ker so bile kupljene pred 15timi leti za kopalnico, ob urejanju le-te pa gazdi naše hiše-mami torej- niso bile več všeč. iste ploščice (samo drugačne barve) imamo sicer na hodničku in prostoru z wc školjko, pa so po 15tih letih še vedno lepe.

Midva sva kupila v Top domu za 13 eur, neke Španske. Sicer so bile v akciji, redna cena pa je kaka 2 eur dražje. So pa bež- rjava kombinacija oz. imajo še oranžne, roza… Razstavljene pa sva videla le v top-domu na Celovški.

V Mercator gradnji, tehnika v LJ imajo Gorenje ploščice, kar precej izbire po cca. 12eur/m2. Če greš na dan trojnih pik se ti nakup še bolj splača.

kot ti je ena napisa.a.ne kupuj poceni ploščic.sama sem kupila poceni ploščice za v kuhinjo v obiju ker sma tudi bila že na tesnem z denarjem pa ne govori kakšne so sedaj po 4 letih. trikrat mi je kaj padlo iz rok in vse se je odkrušlo.. res grozno mi zfleda sedaj.. raje dam več pa imam kvaliteto.edina sreča je, da nisem za v kopalnico zbrala poceni ploščic. no za razliko so tiste v kopanice še zdaj kot nove in tudi v kuhinji na steni so res kvalitetne pa zgledajo super pol tolkih letih

Poglej SBS na Škofljici, vedno se da zmenit še za popust.

Merkur, Mercator tehnika, Keros v BTC nasproti Mullerja…. Jih je kar precej… Bauhaus in teh variant pa ne priporočam…. “malo para,malo muzike”. Če nočete kopanice s tako grdo položenimi ploščicami, da bi lahko obešal jakne, potem si naredite uslugo in kupite dražje ploščice. Če je še tako dober mojster, žal ne bo mogel položiti krivih ploščic.

IKA cena cca 11 €/m

Mi imamo ERCAN LINET.

V Grosuplju blizu kastelica transporta (ne vem kako se trgovina imenuje) sva dobila ploščice za male pare (mislim da 9 ali 10 eur kvadrat). Redna cena je bila 26 eur. Bili so varianta zadnji kosi, pa sva skombinirala z dve različni, ker sva imela malo kvadraturo.

Jaz sem si včeraj zbrala take, kjer je kvadratni meter brez DDV okol 92,00 EUR, bordura pa po komadu 240,00 EUR brez DDV.

dobro zate. katere si pa izbrala? riverstone? aja, ne, one so 400evrou na m2

Ne, ti mi niso všče. Take mozaične.

Ragno sem zbrala.

Izgledajo pa tako kot če bi jih kupila po 12 eur/m2 🙂

Če se govori o ultrapoceni je to vsekakor OBI. Samo še namig, da naj bodo talne vseeno the best izbira od ta ultrapoceni, ker drugače jih bo treba kaj hitro menjati, stenskih imaš pa malo morje izbire zelo poceni. Imam poceni ploščice na tleh v kopalnici in so po enem letu že tako uničene, da bo res kmalu potrebno zamenjati. Drugače pa imate v vseh večjih trgovinah kjer imajo ploščice tudi odprodaje določenih serij, ki so zelo kakovostne in precej ugodne glede na kvaliteto, težava je v tem, da so količinsko omejene in to ne pride v poštev za večje površine.

Trgovina se imenuje Granat Gril. Tam do kupili balkonske zunanje ploščice in so se vedno kot nove.

Keramoteka – http://www.keramoteka.si/keramicne-ploscice/stenske-ploscice.
Dobi se jih po ceni od od 15 € naprej.

Pozdravljeni,

Na spletu sem pregledal vse ponudbe za poceni keramične ploščice. Največje popuste na spletu sem našel outlet ponudbi tukaj – Vaš link

Zanima me, če poznate kakšno fizično trgovino, kjer imajo še kakšne boljše cena na kvadratni meter oz. se mi splača iskati nižje cene, kakor so na zgornjem linku? (relacija Mb – Lj).

Lahko prilepite tudi link od spletne strani 🙂

Lp

Pozdravljeni,

Na spletu sem pregledal vse ponudbe za poceni keramične ploščice. Največje popuste na spletu sem našel outlet ponudbi tukaj – Vaš link

Zanima me, če poznate kakšno fizično trgovino, kjer imajo še kakšne boljše cena na kvadratni meter oz. se mi splača iskati nižje cene, kakor so na zgornjem linku? (relacija Mb – Lj).

Lahko prilepite tudi link od spletne strani 🙂

Lp

https://si.gorenje.com/izdelki/keramika/kontakt

pokliči v prodajalne (katera ti je pač bližje) in povprašaj po akcijskih artiklih ☻

Tako kot so ti svetovali že zgoraj, ne kupuj poceni ploščic, vzemi vsaj neko srednjo kvaliteto ali pa s prenovo počakaj kakšno leto. Soseda je kupila neke španske ploščice pa ima že vse ošktnjene po 2 letih. Ne pravijo zastonj, Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni.

moj znanec jih je šel mesec nazaj kupit v Bosno v privat uvoznika in trgovca. Mislim da so češke al nekje tam okoli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close