Avto Slejko
Moj nasvet ti je da raje pojdi stran od te avtohiše ker so hinavci, da jih ni. Moja dva prijatelja sta oba kupila avto tam in so se napake pričele pojavljati že po nekaj tednih in pri enmu je celo olje iz motorja po 1100 prevoženih km začelo spuščati ter je zadevo reklamiral, dobil pa je patetičen odgovor češ da z vozilom je vse vredu le da je to posledica neprimerne vožnje. Človeku se je zavrtelo v glavi, je mislil enega udariti tam, kak beden izgovor, češ da je on kriv in njegova vožnja, človek pa izkušeni šofer. Haloo? Ma mafija živa. Le kako olje spušča četudi nebi znal voziti???
Očitno jim ne preostane drugega, kot da se delajo neumne, saj je pri Citroenih reklamacij ogromno in če bi upoštevali vse, bi šli v minus:(((. Tako pač je – direktiva od Francozov in če ne težiš dovolj, te zignorirajo. Je pa res, da je kar precej večja verjetnost kot pri kakih drugih znamkah, da bo imel Citroen lahko težave in to že nov:((
Ciril napisal:
> Nina ali te mogoče plačuje kakšna konkurenčna firma za take
> izjave ?
> Trenutno vozim mojega petega Citroena in imam torej z njimi do
> sedaj prevoženih preko 700 000 km brez vsakih težav, tako da mi
> tele tvoje izjave grejo prav na živce.
>
> Lp
> Peter
Ne, nobena firma me niti slučajno ne plačuje. Povem to, kar je pač dejstvo – in dejstvo je, da ima Citroen (govorim o modelih od l.2004 naprej) LAHKO večjo verjetnost, da ti nagaja, kot kak drug avto. Lahko pa ti dela brez problema, vendar tu ni pravila. Ker delam v firmi (servis za več znamk avtov, med katerimi je tudi Citroen), ki prodaja tudi rabljene avtomobile , točno vem, da imajo pač nekatere znamke avtov večjo verjetnost, da nagajajo. Pravim pa, da lahko tudi Citroen dela brez problema.
Še ena, ki kar nekaj v prazno nabija. Z citroeni imam narejenih kar nekaj km, jih vozimo od GS-a dalje, pa še noben ni crknu kar tako.
Trenutno so pri hiši C3, berlingota, saxo in čakamo picassoja pa vsi delajo bp.
Tako da ne mi nabijat nekaj o francozih, še manj pa o citroenih.
In avtohiša, ki popravlja več znamk- ja bi se dalo poglabljat in razpravljat- in kaj sploh je zate okvara avtomobila- bosh pumpa ali menjava zavornih ploščic?????
lp
Aja avto Slejko- tip ni isti ampak jaz ne bi reskirala.
Je za dosti drugih dilerjev citroena, sploh pa se citroene kupuje pri Jerovšku v Grosupljem.Pa vpraši bilo katerega citroenarja.