Novi avto ni tak, kakršnega smo naročili
Kupili smo novo Fiat Multiplo, ki smo jo naročili kak mesec in pol prej. Pred plačilom are smo na testnem vozilu preverjali ali je prednji sredinski sedež vzdolžno nastavljiv in je bil. V nasprotnem primeru bi se odločili za Hondin FR-V, saj je bil le malo dražji. Ko smo novo Multiplo prevzeli, smo v 2 dneh ugotovili, da je v tej srednji sredinski sedež fiksen. Poklicali smo prodajalca, ki ni o tem nič vedel. Prodajalca smo o tem obvestili tudi pisno v roku 8 dni od nakupa. Šele zdaj pa smo prejeli odgovor, da je proizvajalec od določenega vozila dalje brez obvestila spremenil opremo in da so odslej sredinski sedeži samo fiksni. Kot rešitev so navedli, da pri ogledu našega vozila preverijo ali je tehnično izvedljiva menjava prednjega sedeža in da ocenijo stroške zamenjave. Glede na to, da nas pred plačilom oz. prevzemom tega avta (ki bi ga lahko sami pregledali) niso opozorili na to pomanjkljivost, menimo, da nismo dolžni plačati menjave sedeža! Avta, če bi to izvedeli tik pred prevzemom, ne bi vzeli. Žal se sami nismo spomnili, da bi tisti dan preverili še to, ker smo pričakovali, da je to v redu in ker je šlo preveč časa za druge stvari glede avta.
Kaj pa naj storimo v primeru, da sploh ne bo možno dobiti premikajočega sedeža? Ali lahko avto še vedno vrnemo, glede na to, da smo to odkrili v 8 dneh po nakupu?
ti si malce zmedena oseba, povej ali pa prepdosto nehaj nakladati, če bo avtohiša prava, verjemi, ti bom pomagal
oziroma me je že minilo, ker ne dojemaš najbolje tegale foruma – tu smo, da si pomagamo, ne pa, da samo malo poklepetamo, kako nam je ”hudo”
s tabo se mi ne da več dopisovati, ali povej ali pa nehaj težit
Madonca, tale dež vas je pa čisto iz tira vrgel.
Anada, briga me, kje si kupila avtomobil, to je res najmanj pomembno.
Predlagam ti, kot sem že nekajkrat, da se obrneš na Zvezo potrošnikov Slovenije. Punce (nekaj je tudi fantov) so tam ravno zato, da pomagajo v takšnih primerih. Se mi pa zdi, da bo težka, razen če je premičen srednji sedež omenjen v pogodbi, ki ste jo podpisali. A vseeno poskusi z ZPS (spletni naslov: http://www.zps-zveza.si).
Veliko sreče!
No, res je da se take stvari lahko dogajajo povsod, je pa bistvena razlika, kako jih rešujejo. In ta tvoja avtohiša, ki jo tako lepo zagovarjaš, ne dela lepo in prav. In taki se je treba izognit in tudi povedat kdo noče dati tistega, kar si plačala oziroma kako drugače rešiti problem in to ovrednotiti, če res ni druge rešitve. Drgač bo ta prodajalec delal vse po starem še naprej, kar je slabo za nas kupce.
Seveda je zakon na tvoji strani, če imaš papirje in račun za to opremo. Sam kako boš rešila in kdaj, je pa drugo vprašanje in je to odvisno predvsem od pripravljenosti prodajalca, kar očitno tvoj prodajalec zaenkrat ni!
1. Anada je zaprosila za nasvete zato se mi ne zdi pomembno kje je avto kupila. Če je trgovec dober se bo sigurno potrudil, da bo težavo rešil.
2. Anada ! Take stvari se pač dogajajo. Verjamem, da trgovec v tem primeru ni vedel za spremembo. Kot sem že rekel, če je trgovec dober se bo potrudil in napako poskušal odpraviti. Če ne gre drugače bo pomagal, da se deli kupijo po nabavni ceni.
Poročaj naprej o stvari.
LP
Ody
1. ody tebi se ne zdi, se pa ostalim zdi pomembno, kateri so taki prodajalci, ki požrejo vse obljube…tko smo lahko ostali morebitni kupci bolj previdni ali pa se takim trgovcem izognemo!
2. ody Strinjam se , da se take stvari dogajajo in se še bodo dokler bodo taki kupci kot si ti! Tudi s tem se strinjam da dober trgovec se bo potrudil in napako popravil v korist stranke, nikako pa ne za doplačilo.
3. Mene kot kupca popolnoma nič ne zanima ali je trgovec vedel ali ne, ali kdo je na koncu kriv in razno prenašanje odgovornosti na tretje osebe ali pa celo na PC-je.
Kupec se pogovarja in sklepa pogodbo s trgovcem, kaj se pa on naprej meni je pa njegova stvar in ne moja. Jaz kot kupec želim imeti tak izdelek, kot sem ga naročil in tudi plačal z vso opremo vred in v roku v katerem je bilo dogovorjeno. In če trgovec tega ne izpolnjuje je SLAB TRGOVEC!