Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Problem

Problem

OK:
takole gre, v zacetku februarja sem narocil nov avto. Na papirju ki sem ga podpisal pise da lahko podaljsajo rok dobave za 25% casa
Sedaj sem jih klical in so mi rekli da bo avto prisel sele sredi junija!
Jaz pa avto nujno rabim.
Kako ali kaj lahko izvlecem iz njih?

*nisem dal nic denarja v naprej

Prav dosti pomoje ne moreš storiti. Lahko prekličeš naročilo, lahko se tudi poskusiš zmeniti, da ti v zameno dajo kaj dodatne opreme – npr. alu feltne.

Avto je poln opreme, pa cakanje ni tak problem ampak bom junija nujno potreboval avto, bojim pa se vprasati ce bi mi dali nadomestno vozilo za ta cas?

Ali mislite da je to mozno?

“…bojim pa se vprasati ce bi mi dali nadomestno vozilo za ta cas?”

Aj, aj, aj.
Kdor jezika špara kruha strada!!!

Kar pogumno, take kot si ti imajo trgovci najraje, nič ne sitnarijo pa še opravičujejo se, če pokličejo,…
Kupec je kralj, dokler bomo pustili trgovcem, obrtnikom,… predvsem pa tek velikim k….. od politikov in nekaterih kvazi managerjev, da nam skačejo po glavi nam tudi bodo.

Lp

O

Poleg tega: ce si naorcil avto s kako zanimivo kombinacijo dodatne oprem, ga bodo le stezka prodali komu drugemu … Torej ti bodo sli na roke …

Ja, ampak če je avto res specifičen, bi trgovec sigurno vzel aro.

Verjetno se gre za kakšen avto, katerega jim ne bo problem prodat, če je pa taka čakalna doba.

Meni so obljubili, da bom avto dobila marca, pa ga ni bilo do začetka maja. Za večino časa, ko sem čakala moj avto, so mi dali nadomestno vozilo. Brez kakršnega koli problema.

Pa aro sem mogla plačat, ko sem avto naročila…

New Report

Close