Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem polo 1.2

polo 1.2

Pozdravljeni!
Kupujem Polo 1.2 in bi mi prišle prav katere koli izkušnje s takim avtom.

Vsem lep dan!

jera

Pozdravljena!
S prijateljico imava na žalost slabe izkušnje z VW polom. Prijateljica je 1997 kupila novega 1,4 polota.
Prvo leto, dokler je bil v garanciji je delal bp, po enem letu pa se je najprej pokvarila centralna ključavnica, potem ležaji na kolesih, sodu pa je izbilo dno, ko je že pred tretjim letom začel rjaveti huje, kot prej deset let stara R5. Garancije na barvo (doplačala je za biserno) niso priznali, ker pač pri nas ceste posipajo s peskom in zato garancija ne velja. Vse to naju je odvrnilo od tega avta, tako, da sva ga prodala – zamenjala za avto druge znamke, s katerim sva še danes zadovoljna.
Na žalost so najine izkušnje negativne tako z avtom, kot tudi z odnosom predstavnikov tega koncerna pri nas, verjamem pa, da je tudi dovolj zadovoljnih uporabnikov tega avta.
Lep dan in dobro ter zadovoljno vožnjo, saj je izbira predvsem tvoja.

pozdrav

Vozil sem polota 1,2 točno 14 mesecev. Avto je bil in delal kot ura, dokler me ni začela zafrkavati elektrika (sem plačal 95.000 SIT), začelo ja puščati olje, zaadi česar se še danes kregam, da mi popravijo pod garancijo, ker sem ga redno servisiral, pa nočejo o tem niti slišati.

Pejd na tole stran in ga kupi, ker ga bom tudi jaz – vplačan je že, prevzamem ga v mesecu maju (ko pride moja barva!).

http://www.honda-ljubljana.com/modeli/?model=jazz

Probaj, je ful večji kot polo v notranjosti, mene je testna vožnja tudi presenetila, ker je tih in mi je v pol ure po mestu pokuril od 6,1 do 7,2, kar za vožnjo v gužvi ni veliko.

piši, če želiš več podatkov, bova stopila v kontakt!

Pozdravljeni!

Najlepše se vam zahvaljujem za vajina mnenja. Pozanimala sem se glede puščanja olja, to ti popravijo na vseh pooblaščenih servisih, ker je to pod “tovarniška” napaka, skoraj pri vseh 1.2 polotih, saj tako so mi rekli na Porshe Slo.
Kljub temu sem se odločila zanj in ga tudi kupila, do sedaj sem popolnoma zadovoljna. Mehanik iz pooblaščenega servisa ni našel napake, ne na motorju, ne na karoseriji.

Lep dan kljub dežju!

Jera

> Mehanik iz pooblaščenega servisa ni našel
> napake, ne na motorju, ne na karoseriji.

Hm, ali ni to samo po sebi umevno? ;-))))

Ja res, je samo po sebi umevno, da vleče vodo na svojm mlin.
Ta oseba je med drugim tudi dober družinski prijatelj.

Lep pozdrav!

jera

A to nameravas kupiti ze novega polota:
http://www.avto.over.net/novica.php?id=1308

Jaz sem jih ze videl na kamionu nalozene v Luxemburgu, ali Franciji- nisem preprican- in baje je dosti bolsi od predhodnika!!

Pa uspesna odlocitev

Pri tem in podobnih spraševanjih se mi zdi najbolj neumno od vsega (kar se izkaže kasneje), da se je tisti, ki sprašuje (v tem primeru o vw polo), že vnaprej odločil, kaj bo storil. Ne vem ali je popolnoma negotov vase in pričakuje le pozitivna mnenja in s tem potrditev svoje vnaprejšnje odločitve (saj negativnih mnenj sploh ne upošteva,) ali kaj. Ali pa išče že vnaprej opravičilo za svoje negotovo ravnanje in morebitne krivce, če se izbira kasneje izkaže kot slaba. Torej avtor ***** s petimi zvezdicami, če si se že vnaprej odločil, je prav vseeno, kakšne so izkušnje drugih. Morebiti pa tvoj Polo ne bo iz “turške” izmene…

Spoštovani Miran!

Zahvaljujem se Vam za vaše mnenje in “pohvalo”, smo pač različni.

Lep pozdrav!

jera

jst sem ga mela l 2002 pa sem bla več na servisu ko na cesti.

New Report

Close