PROTON
nameravam kupit avto znamke proton. skoraj usi pravijo da je ta avto slab oz. hitro kvarljiv ampak jest nism čist prepričan da je tko.šlišal sem tudi da naj bi imel avto dele oz motor od firme micubishi(kar pomeni kvaliteto) nisem pa prepričan ali je to res.no zanimajo me vaše izkušnje s tem avtomobilom
Jaz ga vozim že osmo leto… (joj, a je res minilo že toliko časa?). Ima nekaj manj kot 130.000 km. Po besedah mehanika mi služi nekje povprečno – so ljudje, ki nimajo z njim dejansko ene težave, so pa tudi takšni, ki jim je žal, da so ga kupili. No, moje povprečje v osmih letih: po dveh letih (še v garancijskem roku) v hladnem vremenu ni hotel vžgati, dokler se ni malce ogrelo. Ni bilo iskre, okvaro so odpravili v gar. roku. Dvakrat je bilo treba menjati tesnilo na glavi motorja (olje je puščalo), vendar so zdaj ugotovili, v čem je fora, tako da naj s tem ne bi bilo več težav. Potem je bil še problem z airbagom, je šel nek stik in so to uredili. Nagaja tudi števec (pozimi niha in kaže bistveno višjo hitrost, spomladi in poleti kaže normalno, zdaj je začel nekaj tarokirati tudi kazalec za gorivo). Nikoli nas ni pustil na cesti, z njim smo šli na dopust kot štiričlanska družina z dvema malčkoma (dva vozička, zložljiva posteljica) in nekako vse spravili nanj in vanj. Samo v hrib pa tako naloženi res nismo mogli prehitevati 🙂
Trenutno imam probleme, ker imam nove neoriginalne kable in zato slabo speljuje (kupiti moram samo original kable za proton oz. mitsubishi, pa bo). NO, kakšna žarnica je vseeno crknila. Tudi končna izdelava ni ravno bleščeča in je odpadli že kar nekaj plastičnih zatičev in takšnih zadev – a upoštevaj, da imam dva majhna razgrajača, ki razturita vse živo. Poraba je nekje v mejah normale, v mestu je bil kar pogolten (9 litrov), mešana vožnja je pa nekje od 7 do 7,5. Jaz bi v bistvu takoj kupila novejšega z manj km in klimo, vendar je predvsem en problem – težko se dobi rabljene dele in je zato popravilo lahko zelo drago (s tem avtom je mož imel nesrečo, avto je bil ocenjen totalka, pa niti ni bil ne vem koliko razbit – se je pač sprožil airbag, kar je bila v bistvu najvišja postavka pri popravilu). Doslej sem ga vozila na pooblaščen servis na Vrhniko in redni servisi niso bili pretirani (zadnji pri 120.000 denimo je bil samo deset tisoč, ko zamenjajo vse filtre in svečke, pa še kakšno malenkost, pride okoli 30.000). Če te še kaj zanima, pa vprašaj.
Pozdravljeni!
Res je ,da tehnika bazira na priznani firmi kot je michubishi kar naj bi pomenilo kvaliteto.Vendar je treba pogledati drugo plat to je le licenca,ki jo je malezijski proizvajalec proton kupil od že prej omenjene japonske znamke.Treba je vedeti ,da je to tehnologija iz pred desetih mogoče celo malo več let.Tehnika je precej zastarela ( ne bom rekel slaba) pa tudi proton kot proizvajalec ne slovi kot precej kvaliteten in zanesljiv proizvajalec.Imam sodelavca,ki vozi avto te znamke in lahko zagotovo povem,da je imel kopico težav.Avtomobil ima že šeto leto vendar je do sedaj imel kar precej težav in ni preveč zadovoljen s tem avtomobilom.Iskreno ti priporocam,da dobro premisliš o nakupu avta te znamke.
Lp in srečno vožnjo!
Jaz poznam dva, ki imata protona že od prvega leta od kar so prišli v Slovenijo. (bila sta med prvimi kupci). Eden je limuzina s 5-imi vrati, eden pa s 4-imi vrati. Torej sta oba stara že 8 let, če ne več.
Prvi zmeren voznik, prevoženih okol 130.000 km, nobenih težav z avtom niti z mašino, samo redni servisi. Pa ga na avtocesti prav tako tišči 190 km/uro.
Drugi je pa pravi divjak, ki avta ne špara, avto je vedno zunaj pred blokom parkiran, neredno servisiran, veliko vožnje tudi po makadamu, gozdnih poteh, prava dirkaška vožnja, prehitevanje gaz, bremza…tiščanje do konca, tudi dlje časa vozi 200 km/uro po avtocesti na kakšni 400 kilometrski dolgi turi. Pa mu je šele sedaj te dni šal mašina…verjetno je šel kakšen bat…bomo videli. Pa še to, prevoženih skoraj 200.000 km.
Torej po teh dveh primerih, se ta avto splača kupiti, če ti je všeč, kar dobiš za ta denar. Če si pa vajen boljšega avta preko 15.000 EUR, te pa bo motila trda plastika noter, tako kot pri manjših avtomobilih, pač nekje morjo prišparat. Če pa greš iz manjših avtomobilov (škoda, punto, clio, …) na protona boš pa vsekakor zadovoljen glede velikosti, zelo prožne mašine…avto tudi kar dobro potegne….mašina je pa res od mitsubishija, ki veljajo za zelo dobre mašine. Verjemi, da niso tako zastarele. Danes ima tako rekoč vsak 5 let star avto zastarelo mašino 🙂
To so mašine recimo 2. generacije, že zelo preizkušene, izboljšane in je veliko manj možnosti okvare, kot pa pri čisto novi še nepreizkušeni mašini!