Družinski karavan do 1,5 M SIT
Naprošam vas za nasvet kaj izbrati za denar do 1,5 miljona SIT, avto naj bi ne bil stareši od 7 let, bil naj bi ekonomičen, uporaben za umirjeno vožnjo, ter z nizkimi stroški vzdrževanja, pač za mlado družino. Razmišlajm o R Megane break, Opel Astra, P306 break, pa seveda tudi kaj dugega bi prišlo vpoštev.
jaz prodaja P306 break za 1250000,letnik 1999 Ima vse razen klime.Abs,centralno zaklepanje ……..Narejen velik servis,prevoženih 97000 tisoč,lepo ohranjen.Prodam ga zaradi tega ,ker moram kupiti 2 avteja,ker grem v službo in možem imama drugačen delovni čas.Drugače ga ne bi prodala.Je lepo ohranjen in zelo lepo vozen.
tel 051 360 840 Petra
.Naju ni nikoli pustil na cedilu,redno servisiran.Mogoče bi še spustila kakšnih 20000 sit dol.
100.000 na leto stroški vzdrževanja!!?? A to misliš samo servise ali še kaj druge zraven?
jaz imam laguno letnik 95 pa me še vedno pride redni uradni servis nekaj čez 20.000 SIT, če je pa še kaj zraven pa okol 30.000 SIT, le enkrat je bil servis nekaj čez 60.000 SIt ker so menjali pogonski jermen in še nekaj drobnih stvari zraven…