Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Peugeot ali elantra?

Peugeot ali elantra?

Kateri avto bi vi kupili, ce imate na izbiro

a) Peugeot 307 2.0 hdi, star 2 leti, 50.000 km (s klimo itd.) in

b) Hyundai elantro 1.6 (s klimo in malo manj opreme kot Peugeot), ampak novo,

obe za približno enako ceno?

Hyundai Elantra… naša je stara 3,5 let pa se nam do sedaj še niti ena stvar pokvarila. Udoben in prostoren avto, ki se lepo vozi.
Mi jo sedaj prodajamo, mi je kar žal, vendar kupujemo enoprostorca.
Priporočam!

Brezkompromisno hyundaj! Toliko dobrih kritik kot je dobil v zanjem času ta avto jih je malo kdo!

Je pa 307 prostornejši – predvsem v višini ramen, pa zadaj… Poleg tega ima velike in pregledne merilnike (hitrost, obrati), odličen menjalnik in kup odlagalnih prostorov (poličk).

Sem pristaš vzhodnjakov, tako da med tema dvema vsekakor Hyundai. Ne pozabi pa na znamke, ki nudijo najvišjo kvaliteto, to sta Toyota in Honda. Seveda v obeh primerih plačaš malenkost več, vendar je to to!

Bolj se nagibamo k Peugeotu in to predvsem po zaslugi izjemne (ne)prijaznosti Hyundaijevih prodajalcev… Imate tudi vi kaj izkušenj z njihovimi neresnicami?

Koliko pa je vredna par let stara elantra?

Če bi radi prijazne prodajalce naj povem, da je mojo drago prepričal en (po njenem mnenju) ful dober (za pogledat) prodajalec, ki jo je tudi vrhunsko postregel. Sicer je fant iz Honda salona v LJ za Bežigradom. Žena dovoli, da povem, da je Luka in da to ni več le najina skrivnost.

Vseeno mislim, da če je v igri Peugeot – priključite Hondo, že zaradi razlike v kakovosti! Sam sicer vozim BMW, žena pa je res zadovoljna s Hondico.

lp

New Report

Close