Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem crknil mi je clio-help

crknil mi je clio-help

A se kdo spozna na cliote? Danes, seveda sredi vožnje po lj. obvoznici, ga je kar zmanjkalo. Seveda, to bo benz, sem si rekel, ker je enkrat že tako bilo in to skoraj enako. Pol smo pa pogledali in ni problem v benzu, saj ko smo ga nalili, ni hotel prižgati. A ima kdo idejo, kaj bi lahko bilo. A je črpalka?

ena varianta, bi bla da dej prevert maso k gre iz akumulatorja na karoserijo … drugac pa drugic saj se letnik napis … ce ti nc strom ne dela, je skor zihr to (tud ce das zmigavce ne delajo) … mozno da je pumpa …

Če crkne pumpa, je to enostavno ugotoviti. Daš kontakt in poslušaš, če v rezervoarju zapiska pumpa, če se nič ne sliši, je kriva pumpa. Men je na twingotu trikrat crknla.

Avto bo praznoval 9 rosnih let, zgleda pa, da je šla pumpa ali pa se je samo zabasala, ker ko obrnem ključ, se sliši zzzzzzm. Ampak ne da potem nič od sebe. Akumulator o.k. Odšlepali smo ga k žn mehaniku. In upam da je res samo pumpa, ker boli… Hvala za mnenja.

Kako pa to, da je na twingotu trikrat šla pumpa? kako je to mogoče? A je kaj takega za pričakovat tudi pri bratrancih?

New Report

Close