fiesta
Fiesta je dober avtomobil, dokaj velik za svoj razred, manjka mu opora za nogo, sicer pa je med najbolje vodljivimi. Kot se jaz spomnim, s podiranjem zadnje klopi nastane ravna površina, posebnost pa je, da je deljivo samo naslonjalo, medtem ko sedežna površina ni. Prostor v prtljažniku tako seže do zloženega sedala (za sprednjimi sedeži). Med motorji bi izbral 1,4-litrskega, dizelski je izvrsten, bencinski pa za silo, a je 300.000 cenejši.
Mene osebno tudi zanima tale ford fiesta zato si želim čim več podatkov zlasti od lastnikov.Baje so deli in servis zelo zasoljeni.
Še bolj kot fiesta pa mi je všeč fusion,čeprav je zlasti z dizlom presneto zasoljen.
Se pa strinjam s pedhodnikom ,da je fordov dizel dober.Največji konkurenti med disel motorji so mu Renaultov 1,5 ; fiat punto 1,3;opel corsa 1,3 in škoda 1,4.
Če je verjeti porabi iz prospektov je najmanj požrešen.
Ford fiesta je nedvomno dober avtomobil.Tudi sam sem jo nekoč imel in moram iskreno in pošteno povedati,da z tem avtomobilom nisem imel nobenih težav.Avtomobil mi je služil res odlično.Ko sem ga prodal sodelavcu sem zanj iztržil zelo dobro ceno.Že omenjeni sodelavec je bil z avtomobilom zelo zadovoljen in tudi sam ni imel nekih posebnih stroškov.Kadar sva se sračala je zmeraj z nasmeškom rekel (dela kot urca).Števec kilometrov je spravil nekaj malega čez 200.000 km.No kasneje je znjim doživel hudo prometno nesrečo v kateri je bil avto popolnoma uničen.Da je bil s tem avtomobilom res zadovoljen je dokazal takrat ko je kupil nov avtomobil in to je bila spet fiesta,ki jo uporablja še danes.Jaz sem imel s to znamko avtomobila le pozitivne izkušnje in ga toplo priporočam.
Lep pozdrav in serčno vožnjo!