Cena servisov in rezervnih delov
Servisi niso dražji, le rezervni deli so za Hondo dražji. Vendar glede na to, da Honda potrebuje le filtre in olje ter kakšen nov jermen, bo Honda 100% na koncu cenejša izbira. Fiat bo slej ko prej potreboval kaj drugega novega (slab material motorja)- nove glave v motorju… . Tako, da bo pri Hondi gledano na dolgi rok vse veliko ceneje. Tudi vozne lastnosti so pri Hondi neprimerljivo boljše kot pri Fiatu (Honde imajo vsaj za moje pojme najboljše razmerje kubatura-navor).
Draga Nina27,
sam sem lastnik Fiat Multiple, in sicer letnik 2000 in 100.000 prevoženih km.
Do sedaj sem imel 4 redne servise, na 20.000km. VEDNO je bilo potrebno menjati le filtre (protiprašne, zračne, oljne…), olje in pa sem ter tja zaradi moje malomarnosti doliti tekočino za čiščenje vetrobranskega stekla. Poleg tega sem na 60.000 menjal še zavorne ploščice, to je pa tudi vse!
Tako da težav s kakšnimi glavami ali kaj podobnega res ne bi po nepotrebnem navajal in s tem zavajal množice, kajti to je za avtomobilsko industrijo (sodobno) že prazgodovina…
In še replika na vozne lastnosti: Fiat Multipla je na vseh testih ocenjena kot “uživaška” in da ponuja obilo veselja pri vožnji, kar lahko tudi sam potrdim. Zaradi širokega koloteka, živahnega motorja (ki je glede na težo avtomobila in majhno prostornino – 1,6 res presenetljivo živahen) in dobrega oprijema cestišča je Multipla izredno vodljiva in kos tudi bolj ostro odmerjenim ovinkom. Dizelski motor pa ponuja še več navora in užitkov.
Zato prosim, predno pišete komentarje, oz. predno se odločite za nakup avtomobila, se zapeljite s testnim avtomobilom in sami presodite po lastni volji in presoji.
Jaz vam lahko zatrdim le, da je Fiat Multipla izreden avtomobilček in mi je polepšala že marsikatero jutro, dan in vikend….