Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem tanovi Reanult?

tanovi Reanult?

A je za kaj ? Baje bo okoli 1,8 mio..
lp

ker?

ne clio ,en k ima navaden zadek..sem včeraj gledala na tv..pa pozabila ime..vem pa da bo cena 1,5 mio navadna izvedba.Kako da nihče ne ve?
lp

dacia logan
sicer pod okriljem renaulta zmetan skupaj z raznih renaultovih avtomobilov

Na kratko o dveh modelih (1,4 in 1,6 bencinski motor s »ta hudo« opremo).

Sicer pa je najbolje, da se odpraviš v salone in si jo ogledaš v živo in jo preizkusiš.

LP, Škorpjon

Rajš si kup avto, avto!!!

bom bom heheheh..hvala

Miha! (Renault) Dacia Logan je “avto, avto!!!”, pa če se ti postaviš na glavo ali pa na obrvi ali pa na ušesno maslo.
To, kar ti smatraš za “avto, avto!!!” pa tukaj gor verjetno ne zanima prav nikogar …

Se strinjam z Realistom.. Če hočeš napravit avto za nizek proračun in za široke ljudske množice se moraš odpovedat pretiranemu oblikovanju in visokokvalitetnim materialom. Korejci to že znajo… v Evropi se je pa Renault začel učit (na nek način.. skozi Dacio). Kateremu drugemu proizvajalcu še dolgo ne bo kapnilo…

baje letos pride (jeseni) naslednik clio-ta, vendar bo malce večji, rang modusa, tako da zdajšnji clio ostane še naprej v prodaji in proizvodnji
cena pa bo tudi višja

cenejši avto bo pa Dacia Logan
(ali pa je že, ne vem)

Dacia, delana v Romuniji, naredili Renaultovi strokovnjaki, cena od 1,55 do 1,92 mio tolarjev, odvisno katero različico vzameš, baje da so 3, logan je najcenejša, klimo in sovoznikov airbag je treba doplačati, tega ni v nobenem že zraven. Ni loše, problem je samo ta, da sem ga videla v živo in mi je grd, če bi mi bil lep, bi mogoče še razmislila, sam mi res ne potegne.

Jaz pa mislim da bo v slo prodajna uspesnica saj je renaultova tehnika in motorji!
Zelo poceni avto!

Vsak “dober” renault ima svojo ceno, tako je tudi z Loganom. Malo denarja, malo muzike. To je še vedno veljalo.

Saj to je res!
Ampak tako slab pa spet ne more bit!
Poglej thalio. Ce druga ne bo konkurenca rabljenim vozilom!
Pri nas so tak place v kurcu in marsikateri si bo kupil logana saj za malo denarja dobi novi avto!

New Report

Close