Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Honda FR_V ali Fiat Multipla?

Honda FR_V ali Fiat Multipla?

Kaj bi kupili, če bi želeli imeti avto s 6 sedeži: novo Honda FR_V ali Fiat Multipla in zakaj?

Multipla. FR-V je preozek …

Honda – neprimerno bolj kvalitetna kot Fiat in veeeeeliko manj se kvari ter, prostora ima pa več kot dovolj, kar sem se prepričala na lastne oči.

Bi rekla Honda, samo prtljažnik je samo povprečen! Lp

Honda FV-R: 439l prtljaznik
Fiat Multipla: 430l prtljaznik

Po izgledu Honda dosti lepsa, po imiđu tud, po varnosti ne vem ampak mislim da tud, ker prejsni modeli Multiple so se dobesedno razpadli, kak je z novim ne vem. Jaz sem za Honda – itak;)

Če hočeš da trije kamot vštric sedijo FR-V ni najbolj fajn izbira. Meter v roke (al pa dva prjatla s sabo) pa v salon merit in probavat …

Absolutno Honda FR-V (kvaliteta, športnost, lepša oblika…)

Absolutno Honda, samo je že v štartu en milijon dražja….

Kot je rekel predhodnik je v štartu za 1M SIT razlike. Če denar ne predstavlja problema in če so ti “japonske” armaturke všeč, je prava izbira FRV.
Je pa res, da ima tudi Multipla zelo svojsko oblikovano notranjost, ki zaradi svoje drugačnosti zelo šteje. Kar se “tehnike” tiče, je honda verjetno boljša izbira, zlaganje sedežev zelo posrečeno, vozne lestnosti pregovorno dobre.
Imej pa v mislih, da sta oba modela široka, parkirni prostori v SLO pa večinoma dimenzionirani za katrce in fičke – torej bo na parkiriščih in v garažnih hišah nekaj zadrege.

Definitivno Honda, tisti miljon ki je pa razlike pa prišparaš na servisih in okvarah ki ti jih povzroči italjanska škatla

Mimogrede: honda je za 20 cm daljša od multiple, kar se pa tudi pozna v prtljažniku. Glede sedenja pa ne pričakuj udobja pri nobenem od izbranih, v avtu pač udobno sedita dva v eni vrsti, vse ostalo je namenjeno reklami …

Honda … zakaj? … zato!!!

PS: nekdaj je za Škodo 1000MB veljalo: 1000 malih briga … danes menda to velja za Fiat!

Definitivno Honda FR-V. Jo imam tudi sama je super. Spredaj dovolj prostora, tudi ko se vozimo trije – mož, otrok in jaz. Pa ne spadamo med majhne ljudi – mož krepko nad 180, sama pa tam nekje. Kakovost je super, morda počakaj le na dizelsko različico… 1.7 bencinar je malce švoh..

LP

naia

Naia,
koliko pa zadeva porabi? Po mestu…

okoli 9-10 litrov…ampak odtehta uporabnost in vse nasploh…mi ni žal
LP

naia

New Report

Close