Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem naprava za manjšo porabo goriva

naprava za manjšo porabo goriva

mene pa zanima ali kdo ve kakšna je to naprava za manjšo porabo goriva in koliko stane in ali se da vgraditi na golfa II

v salomoncu sem nekje zasledila da se dobi naprava za manjšo porabo goriva in hkrati poveča moč motorja avtomobila ali to drži.

jaz se vsek dan vozim iz nm v lj in me kar nekaj stane!

upam da se kdo spozna na to zadevo!

lp

Ne verjemi vsemu, kar piše!

Za katero »napravo« gre in koliko stane?

LP, Škorpjon

Jaz vam želim da bi se ceneje vozili, vendar motor ima že s svojo prostornino definirano specifično porabo merjeno glede na nek časovni interval in ne razaljo. Večja kot je prostornina motorja in več kot je vrtlajejv večja je specifilna poraba.
Recimo pri bencinarjih so pogruntali direktni vbrizg, ki zmanjša porabo za kakih 5%, drugače postavjo svečke in rezulat je kakršen je. Pri dieslih oblikujejo bate, menjavajo šobe, višajo tlak da bi bila megla lepša itd. Pa dobijo kak procent na porabi.
V frčota smo dali eter pa je bl šlo za isto porabo. Pri avtih pa to že zdrava pamet pove da ni pametno. Da pa bi pri starem avtu z nekim black boxom uspeli čudežno gorivu dodati nek X in bi delal čudeže… ah lepo vas prosim. Če bi to zares delalo nebi prodajali po salomoncu ampak bi prodajali avtomobilskim koncernom, ki se s tem problemom ukvarajo od panti veka.

NE DRŽI!

Čudim se , da še vedno obstajajo lahkoverneži, ki v to verjamejo in kupujujejo take “čudodelne” napravce :)))

Vsaka čast pa prodajalcem, ki uspejo prodati “meglo” he-he heeeh

hahahahahaha

se spomnim da so nekaj let nazaj prodajali po salomoncu neke magnete k si jih nalepil okoli cevi za gorivo………….
valda….porabo zmanjšajo za 95%, moč dvignejo za 6784376526%……..

Ja, to je čisti nateg!!!

New Report

Close