Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem žarnice za fiat mareo

žarnice za fiat mareo

A mogoče kdo ve kakšne žarnice potrebuješ za fiat mareo in sicer za kratke luči (H4, H7, H1)

glede na to da imam Brava in so žarometi podobni bi rekel da H1

Luči so na Bravo/a in Marea popolnoma enake. Notri pa gredo žarnice H1

Punto vem da ma H4.

Ta čas, ko sprašuješ na forumu, bi lahko eno vzel ven in pogledal. Ne štekam te!!!

gate- ko boš sam zamenjal žarnico pri fiatu ti dam za gajbo piva……ker moraš skor celo luč dol dat da jo zamenjaš.

Pa še skor dva morta bit, eden znotraj iz zadnjih sedežev mora odšraufat, drugi pa zunaj luč držat, da dol ne pade :)))

Tako je bilo pri puntu prve generacije, ko sem eni pomagal žarnico zamenjat. Italijani znajo pa rez zakomplicirat…

:)))))))))))))))))))))))

No, pa tudi pri lanosu ni tako enostavno zamenjati žarnice, celo za poklicne mehankarje ne. Po petih letih je ženi crknila zadnja desna žarnica na lanosu. Vijaki so zunaj in tako so bili že zarjaveli. enga se je še dalo odšraufati, drugega pač ne več. Potem je žena peljala avto mehankarju ali električarju in ta se je matral več kot pol ure, da je zamenjal žarnico.
Pa zarad ene same žarnice še računati ni mogel nič. Tko da je zastonj vse naredil. da se ne bi širil slab glas o njem :)))

Pa tudi to sem že slišal, sam sem že pozabil pri katerem tipu avta, da moraš marsikaj od mašine prej odšraufati, da sploh prideš do žarnice od žarometa :))) T
Tko, da res ni enostavno pri vseh avtomobilih. Pri meni je vsaj enostavno, nobenga orodja ne potrebujem in je vse v minuti zamenjano.

No to pa ni res!
Ravno pri fiatih je skoraj najlaže zamenjati žarnico., saj imaš dovolj prostora za roke. Če se hočete mučite to sprobajte pri novem renault clioju!

no, pri unotu je to tudi v minuti narejeno…res pa je to avto skoraj iz kamene dobe. 🙂

Kolk debate o eni žarnici in menjavi le teh. Sam imam Fiatovo Mareo, pa moram reči, da žarnico veliko lažje zamenjam kot pri yugotu 45, lažje kot pri zastavi 10 in lažje kot pri P126 in enako lahko kot pri Fiat Cromi… vsa našteta vozila sem imel in.. izkušnje govorijo svoje.

Glede žarnice pa.. moral bi v garažo zdejle in pogledat, katera je vgrajena.. mislim pa da je H1

pa lep večer vsem skupaj!

Jani

Pokliči na servis ali pa poglej v navodila za uporabo, pa tudi na internetu lahko kaj najdeš.

he-he-heheee tolk debate o žarnicah, zdej si se pa še ti pridružil :)))

joe pa še vedno kljub velki debati nima odgovora….

hmmm dolgo te ni nazaj, da bi povedal kakšno žarnico imaš v marei, mora biti pa res komplicirano pogledati kakšna žarnica je notri :)))

tudi tebi lep vecer!

hahaha kaj si žleht.. no medtem sem že naredil eno furo z mareo sam.. a čem it pogledat :))))) Očitno bo moral jimi upoštevat nasvet.. vzet žarnco ven pa na najbližji petrol po novo.. ni druge 🙂

jimi.. vzem žarnco dol pa pejt na petrol po novo…. men zdejle ni glih it v garažo pogledat.. samo mislim da je h1

Sam tolk zajeban vzet žarnico ven pa tud ni pri nobenem in ni hudič, da mu ne bi v enmu tednu uspelo žarnico zamenjat. :)))

očitno je obupal.. k se nič več ne oglasi :)))

Saj sem že zamenjal žarnico.
Rabil sem takojšenj odgovor zaradi tega ker se mi ni dalo med službo odpirat avtomobila da bi pogledal kakšna žarnica je.
Glede menjave tako zlahka kot se menja žarnica pri fiatih pa ne vem če kje najdete. Probajte samo zamenjati žarnico pri clioju, 307….

New Report

Close