žarnice za fiat mareo
No, pa tudi pri lanosu ni tako enostavno zamenjati žarnice, celo za poklicne mehankarje ne. Po petih letih je ženi crknila zadnja desna žarnica na lanosu. Vijaki so zunaj in tako so bili že zarjaveli. enga se je še dalo odšraufati, drugega pač ne več. Potem je žena peljala avto mehankarju ali električarju in ta se je matral več kot pol ure, da je zamenjal žarnico.
Pa zarad ene same žarnice še računati ni mogel nič. Tko da je zastonj vse naredil. da se ne bi širil slab glas o njem :)))
Pa tudi to sem že slišal, sam sem že pozabil pri katerem tipu avta, da moraš marsikaj od mašine prej odšraufati, da sploh prideš do žarnice od žarometa :))) T
Tko, da res ni enostavno pri vseh avtomobilih. Pri meni je vsaj enostavno, nobenga orodja ne potrebujem in je vse v minuti zamenjano.
Kolk debate o eni žarnici in menjavi le teh. Sam imam Fiatovo Mareo, pa moram reči, da žarnico veliko lažje zamenjam kot pri yugotu 45, lažje kot pri zastavi 10 in lažje kot pri P126 in enako lahko kot pri Fiat Cromi… vsa našteta vozila sem imel in.. izkušnje govorijo svoje.
Glede žarnice pa.. moral bi v garažo zdejle in pogledat, katera je vgrajena.. mislim pa da je H1
pa lep večer vsem skupaj!
Jani