Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem LagunaKaravan2003Pomoč

LagunaKaravan2003Pomoč

Ker se nam je povečala družina smo se odločili za nakup novega avtomobila poleg tega pa je naša Vectrica že pošteno na koncu. Odločili smo se za Laguno.Ponudba je kar velika, odg. kaj je z tistimi iz Italije sem že dobila (RentaCar..) sedaj pa vas prosim, če mi lahko kdo pomaga KAJ pa je z tistimi, ki so uvožene iz FRANCIJE – uvaža jih namreč Renault Slovenija in jih nato razprši (Malgaj, Kalan..), BILA NAJ BI SLUŽBENA VOZILA delavcev na Renaultu – imajo približno od 13 – 20 tisoč km ( zdi se mi malo ) ponujajo pa 1 letno garancijo na te avtomobile !
Ali je to kaj drugače če jih uvozi direkt R.Slovenija ali je to vse isto s….?
Prosim za čim več informacij, nekaj teh avtomobilov sva z možem že probala in zelo lepo delajo, lepše kot tiste ki sva jih šla gledat iz Salomonca !??
Hvala in še enkrat HVALA !!!

Osebno bi avtomobilom, ki imajo enoletno garancijo precej bolj zaupal kot čudnim rent-a-carom brez garancije. Tudi po enem letu so namreč ti avtomobili lahko precej zmahani. In eno leto za rabljen avtomobil ni malo garancije!

Tudi meni so ponujali Megana let 2003 uvožen iz Francije – niso pa to službeni avtomobili so avti zaseženio pri Leasingih in Rent-a-carji.
Žal pa ne vedo kateri je Leasing in kateri Renz-a-car.
Sem se raje odločil za novega in dal 100.000 SIT več za njega z enako opremo – probajte se zmenit za dober popust.

Hvala fantje
za pomoč smo že dobilo našega novega konjička po meri – Laguna, stara 1 in 3 mesece, kupljena v Slo, 59 tkm ( zdijo se mi realni ), z vso možno opremo.
Upam, le da ni bila povaljana, zgleda ne ampak kaj češ, če nimaš za novega pač kupiš rabljenega in tega se ne da raztavit.
Upajmo na najboljše na veliko novih varnih kilometrov !!!!!!!!!!!!
Lep pozdrav vsem MalaAja

New Report

Close