na parkirišču pobuškan avto
Zadeva je sledeča.
Avto sem imela parkiran na parkirišču mercatorja v šiški,nekaj časa me ni bilo in ko sem prišla nazaj me je skoraj kap.Moj avto je bil od sredine zadnjih vrat pa še čez blatnik hudičevo porajsan.Nisem vedela kaj naj naredim,saj v bistvu sploh ne moreš nič in sedaj imam blatnik na spodnjem delu čisto zdrobljen.
Dejte mi zdej povedat,kdo je temu človeku dal izpit????Tukej sem si avto komaj lahko kupila ker sem šele študentka 1 letnika enim pa očitno ne manjka denarja za popravilo avtomobila,saj je očitno da je tudi njemu pustilo škodo,saj je bilo pol barve na mojem avtomobilu.
Seveda kasko nimam-le kje naj staknem denar zanj,pa me zanima,koliko bi prišlo popravilo tiste najhujše praske v velikosti10x10cm na robu blatnika?
Tudi meni se je zgodilo pa nisem nič mogel in na svoje stroške dal na lepotno ličanje.Nesreča nikoli ne počiva…
Če si avto parkirala pred Mercatorjem sem prepričan da imajo tam kamero nad parkiriščem in poskusi dobiti če lahko dobiš kakšne filmčke…..pohiti da ne bojo zbrisali…Ali pa pojdi na policijo,tam boš dobila vso informacijo kako in kaj….
lep pozdrav
Ljudje ti podajo nasvet, ti se pa tako grdo odzoveš.
Sedaj bom pa jaz malo nesramen. Če nimaš denarja, zakaj ne hodiš peš in se ne voziš z avtobusom, edina stvar, ki je strošek je mesečna nalepka in čevlji.
Pa brez zamere, načeloma pa nisem za nestrpno in grdo obnašanje na forumu, vendar tu se nisem moral zadržati.
prvič…mi prosim povejte kaj sem tako grdega napisala,drugič bom odgovorila,na vprašanje zakaj ne hodim na avtobus…zato ker sem preveč oddaljena od ljubljane in bi me avtobus prišel skoraj 35.000 na mesec+ mestni avtobus ker imam od postaje do faksa več kot 35min,študentskega stanovanja nisem dobila kljub prošnji,nato sem iskala še na lastno pest in naletela ali na drage ali pa na obupno zanemarjene…tko da nebi o tem kdo bo peš hodil.
Enim je lahko l potem avto dati k ličarju,plačat tistih 100k pa je…ampak jaz preprosto ne morem-mi ne znese.,ampak popravit ga moram,ker je blatnik čisto zdrobljen in mi bo samo še odpadel.
moje mnenje!! prvič zelo ste nesramni do nje tko da vam takoj povem!!!!!
žal je tako da je nekaterim vseeno kako delajo s svojimi avti ker buškajo druge!! mislm kako lahko idiot na parkirišču tako poškoduje avto!! jst sm 1 leto starejša od tebe imam že drugi avto in tud men ga kreteni praskajo in to pred blokom….mislm idioti totalni!! pa nimam kaska ne nč ampak pomoje da bom dal a 20000 za kasko parkirišče ker jih mam dost!!! priporočam ti da najdeš enka kul agenta pr zavarovalnci reč da bi rada kasko zavarovala na parkirišču daš 20000 in poskusi se zment da če ti lahko krijejo škodo!! držim pesti pa veliko sreče