Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem UF-zimske gume

UF-zimske gume

Živjo!

Enkrat ste mi že pomagali, pa vas prosim za nasvet še enkrat.

Počasi bo trba nabavit zimske gume. Mož bo iz tega naredil doktorat, pa bi mu rada malo pomagala (z vašo pomočjo).

Torej katere gume svetujete. Dimanzije so: 205/55/16R ali 195/55/16R.

Hvala za pomoč!

Pozdrav vsem, pipa!

Si premalo povedala, kaj hočeta!? Dobre zimske gume ali kakršnekoli zimske gume. Jaz sem tudi delala doktorat, ha, ha. Sporoči!
Lp.

Mož pravi, da ne bi pretiraval, ker kakšnih hujših potovanj pozimi ne bomo delali. Sama pa mislim, da čisto vse le ne bo OK. Torej, rada bi nekakšen “pameten” kompromis med kvaliteto in ceno.

Najboljše je da se posvetuješ pri katerem vulkanizerju v tvojem kraju.Oni že vedo kaj je dobro !!

Poglej si test na http://www.motorevija.si !

Nisem pozabila na tebe, samo sem morala zadevo preveriti. Lani pozimi sva kupila novi avto in zato tudi zimske gume. Naju je skoraj “ubilo”, ker so dobre gume drage in ker ni ravno “ugodno”, da moraš zraven vseh stroškov, ki jih imaš z (novim) avtom, takoj kupovati še gume in platišča. Kakorkoli: razmišljala sva o enih boljših in enih slabših, vendar sva se odločila za boljše, ker je bila cena skoraj enaka tistim slabšim (v akciji) !!!
Glede na to, da sva dala toliko denarja za avto, se nama ni zdelo pametno varčevati pri gumah. Dimenzija 205/ 55 R 16 H, Goodyear Eagle Ultra Grip GW3 – med tremi najbolje ocenjenimi na testu. Gume so bile čisto nove, in kar je redkost in čemur večina ne posveča pozornosti, tudi v ustreznem hitrostnem razredu. Čeprav ne poleti in ne pozimi ne vozima 210 km/uro, se mi zdi prav, da imaš takšne gume, kot so navedene v homologaciji. Cena za to dimenzijo te res ubije (41.000 SIT), vendar sva dobila konkretni gotovinski popust, tako da se ti res splača pogledati naokoli in jih malo pognjaviti. Sicer pa, poglejta malo lanske izvode Motorevije! Pa ugoden nakup in lep pozdrav!

Hvala!

Predajam sporočilo možu!

Lep pozdrav, pipa

New Report

Close