izbira avtomobila do 4.5 mio
Zivjo!
Zanima me kateri avto predlagate. Sam sem zagret za 307SW, vozil pa sem tudi megana karavan, opel astro, novo škodo octavio.
Vse se giblje tm okol 4.5 mio, pa res ne vem kaj izbrati. Begajo me mnenja ker sem bral veliko kritik 307SW in pa megana (francozi). Malo me pa moti tudi ker je 307SW kar nekaj casa z na trgu in po mojem zna kmalu priti na trg nov 307.
lp, b.
Lep pozdrav!
Tako kot ti sem tudi jaz bil v takšni dilemi pred dvema letoma!Ko sem zagledal 307SW sem se takoj zagrel zanj.Avtomobil mi je bil res všeč.Ima veliko prostora za vožnjo se mi je zdel odličen pa čeprav njegov 11Ohp diesel ni bil nevem kako prepričljiv (pomoje premalo odziven) najbrz svoje naredi tudi teža avtomobila.Nad opremo sem bil navdušen tudi notranjost se mi še sedaj zdi zelo lepa.Vendar sem se potem malo zanimal in uspel pridobiti mnenje nekoga,ki dela na peugotovem servisu in mi je zaupal,da imajo s temi avtomobili precej dela in dosti popravil v garanjciskem roku.Potem pa so razočarali še v podjetju Avto Celje,kjer so mi sprva obljubili,da se bo dalo dobiti avtomobil precej ceneje in sicer na način ponovoletni popusti za avtomobile,ki so ostali neprodani v preteklem letu.Kasneje pa iz tega ni bilo nič. Tako,da sem se kasneje odločil za nakup avtomobila druge znamke.