Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Seat- Cordoba mnenje

Seat- Cordoba mnenje

Pozdrav
Kupujemo nov avto in smo v dilemi. Kakšno je vaše mnenje o Seatu, konkretno o Cordobi. Fino se nam zdi , da ima velik prtljažnik, vendar ne vem koliko je praktičen (zdijo se mi majhna vrata). Kaj mi še v tem cenovnem razredu priporočate? Nov je 2,8 milj (ABS, avt. klima, …)
LP
Sonja

zelo zelo dober avto in pa še boljša cena. sam sem imel cordobo l.1996 pa mi je žal zanjo. imam pa namen kupit cordobo nazaj, ker sem bil ful zadovoljeen. ta nova je pa še boljša in jo hvalijo tako po kvaliteti in po ceni. kupite jo nebo vam žal

Cordobe sicer ne poznam ne vem kako dobro sem pa imel nekoč pred3 leti toleda (serija 1) in sicer tdi-ja.Sprva sem malo skeptičen glede znamke same vendar so se mi dvomi kaj hitro razblinili.Avtomobil je bil dober to moram pošteno priznat.Imel je zelo velik prtljažni prostor i lahek pristop do njega.Avto je dobro sluzil brez kakršnih koli težav pa še ,ko sem ga prodal sem zanj iztržil odlično ceno.Sem mnenja ,da Seat izdeluje dobre avtomobile najbrž je to posledica naveze z VW.Glede nove cordobe pa priznam ,da mi je oblika všeč nisem se še vozil v njej vendar je po testih sodeč to kar soliden avtomobil.Mislim,da bi se nakup tega avtomobila izplačal!

Lep pozdrav in srečno vožnjo!

New Report

Close