Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem peugeut 307

peugeut 307

Pozdrav
Kupiti imamo namen peugeuta 307 karavan, starega 2 leti za 2,2 milj. 1,. lastnik, cca 30000 km. Je to pametno?
LP
Malči

Cena je “sumljivo” nizka.

jaooo cena je skoraj MILIJON prenizka!!! Vzemi kakšnega mehanika s seboj na pregled, oz če se da, ga imej cel dan na testu in ga vozi na vse mogoče načine in pretikaj vsa možna stikala…mogoče se pojavi kakšna napaka ….
lp, cashy

Prvo je treba avto pregledat, če je vse O.K. z njim oz. tudi videti prvega lastnika se z njim pogovort, mal moraš še sam ocent…pa je. Več ogledov opraviš, boljši občutek imaš…

Tudi jaz sem kupil pred leti točno 2 leti staro Laguno s 17.000 prev.km za 23.000 takratnih DEM (nova takrat 34.000 DEM). Prodajal jo je en penzionist, ki vsake dve leti kupi nov avto. (oglasv delu) Pa mi danes že šest let služi kot nova…naredil sem že preko 120.000 SIT in nobenih izrednih stroškov razen rednih servisov, kot pri vsakem avtu. Kljub temu, da je bila cena takrat zelo prenizka. (v salamonu so šli taki avti za 3000 DEM in več, kot za med, čeprav so imeli več prevoženih 60.000 pr.km in več)

Jaz sem bolj ocenjeval lastnika kot pa avto, konec koncev je lastnik tisti, ki vzdržuje in upravlja avtomobil. Tko da razna posredniška podjetja pri men absolutno odpadejo.

New Report

Close