Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem prosim za nasvet

prosim za nasvet

Kupila sem nov avto,znamka pravzaprav ni pomembna.Imam občutek,da gre za poneverbo dokumentov,da avto sploh ni nov,da je že vožen,poleg tega pa ni letošnji letnik.Čuden sprejem sem doživela pri servisu na 1000 km,ko je mehanik priletel še preden sem se ustavila,njegovo obnašanje je bilo zelo čudno.Sem ženska,res,ki se na avtomobile ne spoznam,nisem pa budala,niti nimam nobenega prijatelja avtomehanika.Kam naj grem,da mi ocenijo in pregledajo avto,ali je res to kar sem plačala.Normalno,da bom za to uslugo plačala.Če mi kdorkoli lahko pomaga v tej smeri,lepo prosim in hvala.

bi pomagalo kakšen avto oz znamko avta si kupila: škoda, fiat,……… da vemo kam te poslat. Tako bo najlažje da te ne pošiljamo k npr človeku ki obvlada škode kupila si pa BMW. Da te res k tapravmu pošljemo.

Toyota.

Predlagam da poklices na Toyoto Adria d.o.o. na Brnčičevo 51.
Telefonska 01/530 50 60 in se obrnes na reklamacijski oddelek.

lp,
Grega

Hvala za odgovor,samo jaz za to nimam dokazov,le-te bi rada pridobila od neodvisnega strokovnjaka,saj običajno nihče ne pljuva v lastno skledo.

Si kupila pri pooblaščenem prodajalcu ali zastopniku?
Kaj pa če bi šla na amzs mehanike vprašat? Povej jim svoje sume in ti bodo verjetno znali pomagati. Saj to ni tako težko odkriti ali je bil števeč pomaknjen nazaj, ali že ima nekaj kilometrov ter kateri letnik je v resnici… Samo, da bi pri uradnem zastopniku ponarejali dokumente,… se mi zdi nekoliko neverjetno. Če pa vseeno obstaja tudi ta sum, pa najbolje, da se obrneš kar na policijo.

Hvala,sem tudi sama že razmišljala,da ga odpeljem na tehnični pregled.Ja,pri pooblaščenem prodajalcu in prav nič več ne pomeni očitno uradni prodajalec,samo denar nekaj pomeni..Na koga pa naj se obrnem na AMZS,tam kjer opravljajo tehnične preglede?

To ti težko rečem, na koga točno se tam obrni. Predlagam, da greš tja, parim ljudem poveš svoje sume in ti bodo zagotovo znali svetovat. Imajo svoje serviserje in mehanike, ki znajo marsikaj.

Nam poveš, kakšni so znaki, po katerih sumiš, da so te ogoljufali (poleg čudnega obnašanja mehanika)?

New Report

Close