praske na novem avtomobilu
Imam nov krasen avto opel meriva… ampak…bili smo na morju in sem zapeljala v makijo parkirat, poznajo se pa praske.. Seveda prve praske hudo bolijo, sploh če jih je več. Slišala sem nekaj o poliranju, zanima pa me, če ima kdo izkušnje s tem in če mi lahko priporoči kakšno delavnico v Ljubljani in okolici… Hvala.
glede prask se bodo verjetno dale spolirati, zato obišči kakšno kvalitetno avtopralnico, žal ne poznam nobene, ker jih ne obiskujem.
Tudi sam vozim Merivo 1.6 16V, pa me zanima kakšen motor imaš v Merivi, kakšna je poraba, ali se ti kaj zatika menjalnik (iz tretje v drugo, ko je hladen avto), je glasna klima, poraba olja, se ti kaj ob spremembi vremena ( dež-sonce) rosijo zadnje luči.
Lep pozdrav pa srečno vožnjo.
Avto ima šele 3 tedne, pa še bolj netehničen tip sem… No, imam 1.7 TDI, torej dieselski motor, naj bi porabil dobrih 6 l. Sama še nisem natančno preračunala. Sicer sem zelo zadovoljna, ker sem prej imela res en bogi avto, lojtrnik pravzaprav, in je zame klima pa servo volan itd… takšno razkošje…skratka, dejansko ne opazim, da bi bilo kaj narobe. Meni se zdi carski! Zal ti s kakšnimi uporabnimi informacijami torej ne morem postreči. Tudi tebi srečno vožnjo!
jaz sem tudi imel naročeno Merivo ampak je žal nisem dočakal (bila je na zalogi, čakalna doba 10 dni) ampak se je zavleklo na skoraj več kot 2 mesec pa noben ni vedel kje je avto in sem vzel sedaj drugega (megane) predvsem zaradi nesposobnosti prodajalca da preveri kje sploh je avto!
Drugače ima merivo kolega in je zelo zadovoljen, klima je sicer glasna, pa oprema je skoraj vsa na doplačilu (ABS)…