Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu Eduk.delavnica. lep pozdrav. Placal sem 150 eu in se udelezil prvega dela ed.delavnic se pravi 3 ure. Naslednjic pa sem

Eduk.delavnica. lep pozdrav. Placal sem 150 eu in se udelezil prvega dela ed.delavnic se pravi 3 ure. Naslednjic pa sem

Eduk.delavnica. lep pozdrav. Placal sem 150 eu in se udelezil prvega dela ed.delavnic se pravi 3 ure. Naslednjic pa sem zaradi sluzbe zamudil predavanje za natanko 24 min. Nakar me je predavateljica enostavno odslovila ces da je dovoljeno zamudit najvec 20 min. In sedaj moram ponovno placat 150 eu !!! Sem brezposeln invalid tezje zaposliv in se mi zdi neumno spet dati 150 eu ker jih niti nimam zaradi 24minut zamude, zamudu pa sem ker sem bil na poskusnem delu za zaposlitev na delovno mesto natakar in enostavno nisem mogel goste kar spodit iz gostilne. Zanima me na koga naj se obrnem da nebi rabu placat se enkrat in da bi upostevali vsaj une 3ure na prvem predavanju, da bi mi to upostevali pri placilu vsaj pol cene?

Pozdravljeni, obrnite se na Agencijo za varnost v prometu (avp-rs.si) in pojasnite situacijo. AVP je izvajalec delavnic. Morda vam lahko pomagajo. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, info@as-amtk.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close