kako se znebiti treme pred izpitom
Pozdravljeni, izpit za avto opravljam prvic imam nekaj cez 40 ur, pred izpitno sem ze imela,ampak popolna polomija. Tako sem imela tremo in sama vem, da sem delala napake, npr.parkiranje v tretje,kar nekaj mi je v glavi govorilo drugace, kako naj storim,,, ko sva z instruktorico sami, vozim skoraj brez napake,varno,ampak kmalu bom imela izpit in me ze zdaj daje taksna trema, ko se spomnim,…z instrukotico bova se zvozili nekaj ur in uro pred izpitom. Vsi govorijo zbij si ti iz glave, pojej prej kaksno cokolado, kupi si persen… kaj pa mi vi svetujete? Aja, moz je ostal brez v.d.in sem bila prisiljena opravljati, vse opravila v prvo in res uzivam v voznji,.
Lp, lili
Pozdravljeni, pri nas t.i. tremo “zbijamo” tako, da par ur zadaj sedi še en učitelj vožnje in beleži napake, ki jih nato skupaj analiziramo po končani uri. To je sicer ena izmed možnosti. Vsekakor morate biti samozavestni in predvidevati možne situacije v prometu. S tem je vožnja dosti lažja.
Predvsem se pazite persenov in ostalih zadev, ker lahko dosežete kontra učinek. Lp
Forum je zaprt za komentiranje.