Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mercator je po moje..

Mercator je po moje..

Po mojem skromnem mnjenju je precej mim udaril s popusti za 25%, ki so že nekaj časa samo v sredo. Konkurenca, npr Spar ima kupončke za 25% vsak dan od ponedeljka do četrtka. Midva imava vsak svojo kartico Pika, a se spomniva ko je sreda že mimo, da so bili popusti. Nič, greva drugam, kjer so. Kupiva kilsko italijansko kavo za avtomat, plato piva in privarčujeva  12 EUR. Pri enem nakupu. Mesečno je to skoraj 50 eur. Vsaj dva dni bi imel Mercator kupončke, kot jih je že imel včasih. Npr. torek in sreda.

Tudi jaz pozabljam na to sredo, ampak to je nam slabse, njim pa boljse.

Taki, ki štejete drobiž in rabite kupončke, se ne bi smeli razmnoževati.

Če svojemu otroku ne moreš priskrbeti vsaj minimuma, potem je bolje, da se odpoveste prenosu vašega šibkega genskega materiala.

Točno.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7150, 09.09.2023 ob 08:26

Taki, ki štejete drobiž in rabite kupončke, se ne bi smeli razmnoževati.

Če svojemu otroku ne moreš priskrbeti vsaj minimuma, potem je bolje, da se odpoveste prenosu vašega šibkega genskega materiala.

Kva je pa s tabo?

Jst vedno popuste lovim… smo redno unovcevali to od merkatorja ob petkih in sobotah. Dvakrat je sla mama…

Zdej pa ob sredah… to da folk pozabi oz nima casa it… pa se samo en dan…

A zdej nismo vredni zivet ce ne placamo polne cene?

Olje crne kumine 16-17e… vzames na kartico -25… mama ma 3 kartice…

Pa isto ti je kuponko…  a ni dans sobota??

Mercator počasi propada. S popusti v sredo so pa sploh udarili mimo. Ne hodim tja, zaradi zoprnih trgovk.

Lilly327, 09.09.2023 ob 09:24

Mercator počasi propada. S popusti v sredo so pa sploh udarili mimo. Ne hodim tja, zaradi zoprnih trgovk.

Pa da ne govorim o trgovkah na blagajni…skenirajo izdelke tak počasi, da prej mlade dobiš… pa je to mlada ali pa že starejša trgovka…drugje po trgovinah so bolj hitre…

Primitivc. Prepričan sem, da sem v življenju več ustvaril kot ti s svojo familijo skupaj.

Blaznež.

Moje mnenje, 09.09.2023 ob 10:06

Primitivc. Prepričan sem, da sem v življenju več ustvaril kot ti s svojo familijo skupaj.

Blaznež.

Tole je za tistga, ki šteje drobiž in omenja gene. Kreten podmukli.

Tisti, ko piše, da se ti s kupončki ne bi smeli razmoževat…zakaj bi skeširala avto za 100.000 eur, če ga lahko dobim v akciji za 80.000eur?!

Tudi sama rada koristim kupončke in največkrat kupim kaj dražjega in kvalitetnega, pa imamo solidne dohodke. Mi je pa v Mercatorju v sredo bolj všeč, ker gremo v trgovino v začetku tedna, v petek ali soboto pa skoraj nikoli.

V Mercator hodijo samo še hipiji in luzerji…

Če bi poznalo kakšnega z denarjem, bi vedelo da:

koristijo vse možne kupone in popuste

nikoli ne darujejo

nikoli ne posojajo na lepe oči

koristijo vse možne veze in poznanstva za zdravniške storitve, ki so za rajo plačljive

Seveda. Govorim zdej napamet…

Mas 20e… z kuponom je 15… in dejansko lahko se nekaj vzames… zakaj to nebi?

Ce nebi, dejansko meces. Revni majo tak odnos do denarja… veeeš ti kolk sam plačooo ej…

Jst mam raj da cenej skozi pridem.

Pri hisi imamo 4 kartice. Gremo po plato mleka plato piva kavo pralni prah vez radeske ore ipd. Vcasih tak ne ves kaj bi vzel sploh ker te stvari ki jih jemljemo so ponavadi v akciji in ne mores dat -25% gor.

bozomon, 09.09.2023 ob 13:43

Seveda. Govorim zdej napamet…

Mas 20e… z kuponom je 15… in dejansko lahko se nekaj vzames… zakaj to nebi?

Ce nebi, dejansko meces. Revni majo tak odnos do denarja… veeeš ti kolk sam plačooo ej…

Jst mam raj da cenej skozi pridem.

Ja, ampak je vseeno potrebno malo preveriti cene.  Sploh v Mercatorju, ki ima večino cen višjih kot drugod.  Ker če plačaš nek izdelek ki stane 20€ v Mercatorju 15€ s kuponom, ni dvakrat za reči da je drugje v prodaji po ceni, kakršno dobiš ven potem ko v Mercatorju uporabiš kupon.

Oba trgovca, Spar in Mercator sicer večini izdelkov, ki gredo najbolj v promet v času kuponov že predhodno nastavita nekakšen “popust” oz. “akcijo” po navadi nekje okoli 10%, tako da kupona na tisto ne moreš koristiti.

Tu ne gre za to, da bi bil človek, ki spremlja cene nek revež, ampak ravno obratno, to spremljajo ljudje ki se ne pustijo nategnit.  In kot nekdo zgoraj piše, največji in najbolj neumni potrošniki so ljudje brez denarja, ker sploh niso sposobni razumeti, da trgovci nabijajo marže ravno zaradi takih, kot so oni.  Zaradi OVC.

Greš pa v Milje v Iperccop, pa dejansko vidiš, da je večina hrane vsaj 30% cenejša kot pri nas.  Pa še akcije so vredne naziva “akcija”, za razliko od naših trgovcev.

Poglej katalog:

.. https://www.promoqui.it/volantino/ipercoop

Ja sej pravim da koristijo vse mozno da za svoj denar dobis najvec… govorim nasploh ne samo mercator…

Jst se popustov ne branim.

Ne hodim ze 10let v Mercator zaradi mene lahko imajo vsak dan popuste se vedno so najdrazji im manipulirajo s cenami izdelkov.

Prav imas, tudi meni je fino, ko kasno dobro stvar ful malo placam.

Enkrat mi je nekdo nekaj pohvalil, da dobro zgleda in sem se takoj nazaj pohvalila, kako dzabe sem dobila to stvar, pa mi rece, da to ne smem govorit, da recem, da je bilo ful drago, ja, ves da! Jaz se pohvalim, kako poceni sem dobila dobre stvari.

Koristim vse popuste, ki se jih da, itak so vse stvari veliko precenjene, zakaj bi olacevala vec, ce lahko manj? Skornje kuim poleti za 50€, tiste, ki so bile pozimi 150. Kaj ces lepsega?

Žgane pijače dobiš na kupon le v Mercatorju. To je njihov edini plus. Viski je 30 evrov, in ga kupim na kupon. Ali plato piva, ali kilo pršuta…

Ulla215, 09.09.2023 ob 17:39

Žgane pijače dobiš na kupon le v Mercatorju. To je njihov edini plus. Viski je 30 evrov, in ga kupim na kupon. Ali plato piva, ali kilo pršuta…

Kilo pršuta?

Neki je pršparat pr nakupu večjih stvari, kot je gor en omenjal npr. avto za 100000 jurju, neki se je pa lovit na popust na usrano kajzarco.

Bo šlo?

Me košta več zaganjač in moja ura da bi se pehal tiste usrane 2eur. Sam folk tega ne dojame.

Covid 2021LE, 10.09.2023 ob 01:33

Neki je pršparat pr nakupu večjih stvari, kot je gor en omenjal npr. avto za 100000 jurju, neki se je pa lovit na popust na usrano kajzarco.

Bo šlo?

Me košta več zaganjač in moja ura da bi se pehal tiste usrane 2eur. Sam folk tega ne dojame.

TI ne razumes…

Sem ze pisal to. Enkrat sem gledal en video enega ki ma bugatija… pa je rekel kao ne vozim veliko ker pije… nevem 200 eurov poln tank… pa je nekdo napisal v komentarjih bugatija mas a jokas za 200 eurov… pa mu je napisal nekdo zato on ma bugatija…

Ne gre se za kajzarco… dvomim da kdo koristi to…

Lej noben nima neomejeno kesa… jst pac gledam da to razporedim tako da najvec prejmem za to…

Za kajzarco…

Samo butci plačujejo polno ceno takrat ko je možno dobit ceneje. Če imaš možnost vsak teden prihranit 15 evrov s kuponi ( 25% na izdelek + 10% na celoten nakup) je to čez 700 evrov na leto. Kar za večino ljudi ni več tako zamerljivo malo.

Kar se tiče Mercatorja, že ene 10 let ne hodim več tja. Kot prvo je najdražji, kot drugo v našem kraju je trgovina nikakva. Pač propada na obroke.

Pa niso tako zoprne. Razen včeraj…sem pa res naletela na eno čudno. Mercator tehnika… Sem se kar na petah zasukala in odkorakala. V načrtu je bil nakup, nabralo bi se  za nekje 80-90 EUR (saj vem, da ni veliko, a nekaj je). Potem sem nabavila v Interšparu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close