Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na pregledu me je vidno osvajal

Na pregledu me je vidno osvajal

Zadnjič sem imela pregled pri zdravniku in me je zdravnik osvajal. Bil je ze starejsi. Rekel mi je, da sem zelo simpatično in luštno dekle. Ce imam fanta in, da bi me z veseljem povabil na pijačo, ce sem za. Seveda sem ga zavrnila.

Se tudi vam zdi, da ti zdravniki mislijo, da so bog in batina, da kar tako pacientke vabijo na pijaco?

Pomoje mislijo, ker imajo naziv dr., da lahko dobijo vsako zensko. Ja pa ja de.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5337, 31.08.2023 ob 13:55

Zadnjič sem imela pregled pri zdravniku in me je zdravnik osvajal. Bil je ze starejsi. Rekel mi je, da sem zelo simpatično in luštno dekle. Ce imam fanta in, da bi me z veseljem povabil na pijačo, ce sem za. Seveda sem ga zavrnila.

Se tudi vam zdi, da ti zdravniki mislijo, da so bog in batina, da kar tako pacientke vabijo na pijaco?

Pomoje mislijo, ker imajo naziv dr., da lahko dobijo vsako zensko. Ja pa ja de.

Rkla bi mu:”Ma dottore! Kje pa je vaša žena, bi šla ona tudi na pijačo? Kaj lahko pripeljem še svojega patrkona na pijačo?”

Jaz vsako s SPB povabim ven. Done deal 🙂

Ja. Zloraba bele halje.

A je imel gor gate, al je kar štrlelo izpod halje?

mene moj doktor že od nekdaj peca. Je nekako mojih let, morda mal starejši.

Pomojem je to njihova taktika, da ti je nerodno in pol čim manj k zdravniku hodiš. In pol so oni bl frej.

Niso zastojn 10 let na fax hodil:)

Seveda te je vidno, če te je povabil na pijačo.

Ženska, sicer si pa glupa do neba. Očitno je bog porabil vso energijo za tvojo telo in pozabil na humanost, duhovitost, humor…

Kako natanko te pa je osvajal?

To si babe kr domišljate neko osvajanje.

Jaz sem si pa zadnjic glavo razbijal a se spodobi zdravnico med pregledom povabt na pijaco

Mene pa naš lokalni mesar osvaja da bom ja čim več kupila.

Nič novega.

Mene je osvajal zdaj že pokojni ortoped iz LJ, kliniko si je delil z očetom.

Ko pridem na kontrolo po posegu me začudeno vpraša “a vas sem jaz operiral” pritrdim.?!

Je rekel ja kam sem gledal med posegom, odgovorim, bogu hvala da v palec noge??

p.s. (ampak ta je bil zelo simpatičen, star okrog 42)

Mene je pred 30 leti tudi osvajal zdravnik, nekaj casa sva bila skupaj. Zdaj, ko me vidi v ordinaciji,me pa vika :). Je imel toliko žensk, da glava peče.

pri vsaki proba in nekaj jih sigurno pade 🙂

Meni mi grejo na živce tisti, ki kaj prodajajo nema veze kaj prodajajo, samo ki govorijo in ti pihajo na dušo tako na veliko. Pač vse bi naredili, da se stopiš in kupiš tistu stvarcu! Ampak jaz nisem te sorte, mene me ne morejo okoli prnesti. Jaz točno vem, da to govoriste samo zato, da bi prodali. Nič od povedanega ni res.

Dobro situirani, 04.09.2024 ob 07:30

Nič novega.

Mene je osvajal zdaj že pokojni ortoped iz LJ, kliniko si je delil z očetom.

Ko pridem na kontrolo po posegu me začudeno vpraša “a vas sem jaz operiral” pritrdim.?!

Je rekel ja kam sem gledal med posegom, odgovorim, bogu hvala da v palec noge??

p.s. (ampak ta je bil zelo simpatičen, star okrog 42)

Hja, mene je isto ginekolog vprašal, ko sem imela prvi pregled po porodu (carski rez). Me pregleda, pregleda rano, naredi ultrazvok in pravi: “A to sem jaz operiral?” mu povem, da je bil on, pa se je samo malo hudomušno smejal, kaj je naredil ne vem, ni hotel več nič komentirat. Mogoče ima kakšen svoj kirurški “podpis” al kaj jaz vem… ker itak drugače nisem njegova pacientka sploh, takrat je bil pač v službi, ko sem bila v porodnišnici, na pregledu je pa tudi bil slučajno on, je nadomeščal mojo zdravnico, ker so bili ravno poletni dopusti…

Vsak zdravnik je navdušen nad svojim delom. To je smisel njihovega življenja. To ni osvajanje, je bolj pripomba. A, če pohvališ njegovo delo, se mu bodo zasvetile oči. To je zdravniška poklicna deformacija. Ampak, a ni lepo, videti nekoga, ki je tako predan svojemu delu?

Kaj si pa imela oblečeno?Mini krilo ,ali si kazala vso rit ven,potem si se pa začudila,da te je kdo osvajal??

Vau! A te se nikol noben ni povabil na pijaco? In ce je pac to naredil dohtar, je pa zdej kej drugace?

Sploh si pa ena gos- pijaca se ni sex! Ce bi bila pametna, ga nebi zavrnila, se posebej ce je fejst dedec. Enkrat bi lepo in komot zivela!

Bogpomagaj, 04.09.2024 ob 14:03

Hja, mene je isto ginekolog vprašal, ko sem imela prvi pregled po porodu (carski rez). Me pregleda, pregleda rano, naredi ultrazvok in pravi: “A to sem jaz operiral?” mu povem, da je bil on, pa se je samo malo hudomušno smejal, kaj je naredil ne vem, ni hotel več nič komentirat. Mogoče ima kakšen svoj kirurški “podpis” al kaj jaz vem… ker itak drugače nisem njegova pacientka sploh, takrat je bil pač v službi, ko sem bila v porodnišnici, na pregledu je pa tudi bil slučajno on, je nadomeščal mojo zdravnico, ker so bili ravno poletni dopusti…

Takrat sem bil še pripravnik, rez je bolj mesarska varianta, danes je drugače, še dobro, da mi ne bereš misli.

Jaz pa nisem prepričan, da nisi squirtala…

Če ne v ordinaciji, pa potem doma.

Kaj pa je s tem narobe? Seveda ko mentalno in čustveno zdrav moški vidi privlačno žensko, jo bo osvajal. s tem no nic narobe. To pa ali bo bo osvojil ali ne je pa odvisno izključno od nje.

Dej ne bluzi pa se dela prim.

Če nisi vešča v delu pa t…ča!

Bo vsal kej od tebe, pupa!

Dohtarju to govoriti pacientki je opravičljivo. Skoraj nobena nima nič proti, tudi če je dohtar star dec. Če bi to izjavil navaden star dec, ki nima visoke medicinske izobrazbe, bi se štelo za spolno nadlegovanje. Sploh, če bi star desc, ki ni dohtar, kaj takega izjavil mladi trgovki

Ma q dohtarji niso moški ali ženske, sam eni so taktični, drugi pa hlodi kot brez halj. Men je rekel en namest osebnega, bom rekel kot moški in ne kot zdravnik, …. pa ni blo nič v zvezi s seksom, kompliment pa ☺️☺️☺️

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close