terme strunjan
Jaz sem bila lani v termah Strunjan. Zelo pozitivne izkušnje! 🙂
Če si mlajše generacije, te bodo najveretneje nastanili v eni od hišk, malo stran od hotela Talaso. Odvisno za kakšno bolezen oziroma poškodbo se zdraviš. Če si gibalno ovirana, te bodo najbrž nastanili kar v hotelu, da imaš res vse blizu( restavracijo, fizioterapije…). Jaz sem letos januarja bivala v hiškah in mi je bilo neverjetno všeč. Pozimi sicer mir, skoraj nič prometa, burja. 🙂 Poleti najbrž ,malo bolj živahno.
Pozanimaj se na recepciji za doplačilo za eno osebo.
Hrana ress dobra, najedla sem se rib ter preostale morske specialitete. 🙂
Pa pozdravi mi mačka Srečka, ki bedi nad dogajanjem v avli hotela. On je izgubljeni maček, ki so ga v hotelu “posvojili”. Od takrat je nenadomestljiv član osebja. 🙂 🙂 Ima vse pod kontrolo. 🙂
Aja, pa še ena od prednosti toplic Strunjan. Morska voda v bazenih in kopelih. Prosi zdravnico, da ti določi biserne kopeli. Te kopeli so top! Ne vem, koliko lahko hodiš. V Strunjanu imaš ress veliko peš poti naokoli v naravi. Na informacijah lahko zaprosiš za pohodne palice. Predlagam peš pot do belega križa, ki je oddaljen nekje 15 minut od hotela v hrib. Krasen razgled in energijske točke so bile izmerjene tam. Pa pot čez soline,itd…itd…..
Forum je zaprt za komentiranje.