smešna darila za 40 letnico
40 pujskov? ma kaj pa vem…ko je moja kolegica dopolnila 18, sma ji s kolegico kupile 18 dejanskih darilc. v ta nakup sma vložile veliko časa. predvsem za razmislek kaj vse kupiti. zaev je bilo namreč natanko 18, in prav vsako darilce je imelo nek pomen. eno darilce je bilo npr.njena najljubša čokolada, drugo darilce uhanček za v nos, ker jih neprestano nosi in tudi izgublja, tretje darilce en bandidos ice – njena najljubša pijača itd. itd. ob prav vsakem darilcu smo nekaj napisale ter se ob branju tudi napisale. za čokolado smo napisale, da upamo, ji bodo grenki trenutki z njo slajši, za uhančke smo napisale, da jih ji podarjava zato, da bo lahko še en par več izgubila, pri pijači, da naj pije zmerno, če se pa že napije, naj se napije kvalitetno…ma tako. meni osebno se to zdi dosti boljša ideja kot pa kaki…ne vem, če povem po domače, kurci pa take fore. glih danes sem se menila z enim stricem, ki je povedal kaj je dobila njegova žena od sodelavk za 50 let. enga velikega kurca. v dobesednem smislu. iz gipsa ali česa.
meni so ta smešna darila takoooo brezvezna. te majčke z napisi, razne metle z napisi, kuhalnice z napisi, torte iz sekret papirja, razne prave torte v obliki jošk ali tičev, pa 40 pujskov??????? kam naj jih pa da? meni v teh darilih ni nič smešnega, če bi jaz to prejela, bi se bolj kislo smejala. meni to kaže na pomanjkanje smisla za humor, brez zamere. če ti je 40 pujskov smešnih, potem res razumem zakaj že 30 let ponavljajo tisto Svet bo urml v nedeljo zvečer, joj mene.
Zgleda, da nas je pa le nekaj, ki so nam take zadeve trapaste. Vključno z žuri za okrogle obletnice s kakšnimi bedastimi animacijami. Imam zgleda podobne ljudi okol sebe, mi za 40 noben ni nosil kakšnih bedarij in upam, da jih za 50 tud ne bo.[/quote]
Meni so tudi taka darila trapasta.To jasno in glasno povem,tako da sta mi 40 in 50-letnica minili “mirno”.
Zgleda, da nas je pa le nekaj, ki so nam take zadeve trapaste. Vključno z žuri za okrogle obletnice s kakšnimi bedastimi animacijami. Imam zgleda podobne ljudi okol sebe, mi za 40 noben ni nosil kakšnih bedarij in upam, da jih za 50 tud ne bo.[/quote]
Hja, glej pač nisi za štose, ne? Vsak po svoje. Ljudje pač naredijo fešto zato, da proslavijo v krogu tistih, ki jih imajo radi. In kakšna bi to bila fešta, če ne bilo heca?
Eh, veš česa pa jaz ne maram? Zategnjenih ljudi, brez smisla za humor, neenergičnih, ki jim je vse brezveze, nič jim ni smešno—preprosto me spominjajo na tistega Smrkca, ki je kar naprej govoril “Mrzim to, mrzim ono…”.
Hja, glej pač nisi za štose, ne? Vsak po svoje. Ljudje pač naredijo fešto zato, da proslavijo v krogu tistih, ki jih imajo radi. In kakšna bi to bila fešta, če ne bilo heca?
Eh, veš česa pa jaz ne maram? Zategnjenih ljudi, brez smisla za humor, neenergičnih, ki jim je vse brezveze, nič jim ni smešno—preprosto me spominjajo na tistega Smrkca, ki je kar naprej govoril “Mrzim to, mrzim ono…”.[/quote]
Se povsem strinjam s tabo Taja. Taki ludje, ki so zategnjeni tudi meni niso všeč in ne znajo sprejeti šale. Še man pa ne znajo sprejeti darila kateri je iz srca in ni važno kakšno je..če praznuješ roj. dan zaradi daril pa napiši na povabila naj raje kar denar prinesejo da si sam nekaj kupiš a ne in naj kar po pošti pošljejo, da sploh ne rabijo hodit ..hehe.
Nič tud jaz bi reku kot smrkec: Mrzim zategleže 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.