Incident na Brniku
Dobro vprasanje, 06.07.2023 ob 13:50
Po moje letalska sluzba. To mene tudi zanima. Sicer se ne spoznam na pravo, ampak po moje da lahko potniki njo samo tozijo. A je kak odvetnik tu, ki bi nam lahko to razlozil malo podrobneje?
itak, na tem forumu so sami odvetniki, sploh med delovnim časom :-))))
Zartrose, 06.07.2023 ob 14:13
Stran ne obstaja.. so pa hitro umaknili, tko da ne morem komentirat vsebine..
@Zartrose meni normalno odpre. Pa na 24 ur je clanek se vedno na prvi strani. Celo komentarji so dovoljeni.
Na letalu so se usodno znašli mož, ljubica in žena. Žena je bila prepričana, da je mož poslovno v Angliji in ga je želela presenetit. Mož pa je šel po ljubico, da bosta skupaj šla v Anglijo. Bil je ziher, da je žena na Visu v njunem skupnem vikendu z otroci. No, dol sta prišla njena starša in ona je šla na pot. Nekaj je sicer sumila, ker je že imel dve leti nazaj afero a je potem zaključil in bil “zvest” ženi. Na letalu so se vsi trije po naključju srečali. Ženi se je čisto odpeljalo, saj ga je zagledala z isto žensko s katero je imel predhodno afero. Ljubici je bilo tudi vsega dovolj in je ženo na gobec. Zmerjali sta se z psico, k.u.r.bo , se pljuvali in obe izgubili dostojanstvo. Zena je kot nora lasala ljubico, ta ji ni ostala dolžna. Bili sta tako iz sebe, da se tudi ob prihodu policistov nista umirili.
Iz druge roke, 06.07.2023 ob 14:34
Na letalu so se usodno znašli mož, ljubica in žena. Žena je bila prepričana, da je mož poslovno v Angliji in ga je želela presenetit. Mož pa je šel po ljubico, da bosta skupaj šla v Anglijo. Bil je ziher, da je žena na Visu v njunem skupnem vikendu z otroci. No, dol sta prišla njena starša in ona je šla na pot. Nekaj je sicer sumila, ker je že imel dve leti nazaj afero a je potem zaključil in bil “zvest” ženi. Na letalu so se vsi trije po naključju srečali. Ženi se je čisto odpeljalo, saj ga je zagledala z isto žensko s katero je imel predhodno afero. Ljubici je bilo tudi vsega dovolj in je ženo na gobec. Zmerjali sta se z psico, k.u.r.bo , se pljuvali in obe izgubili dostojanstvo. Zena je kot nora lasala ljubico, ta ji ni ostala dolžna. Bili sta tako iz sebe, da se tudi ob prihodu policistov nista umirili.
???
Nauk zgodbe; ljubica v javnosti je strogo prepovedana.
Cudno, 06.07.2023 ob 14:27
@Zartrose meni normalno odpre. Pa na 24 ur je clanek se vedno na prvi strani. Celo komentarji so dovoljeni.
VIdim, prej.mi.ni pustilo odpret, javilo da ne obstaja..
Sem gledala prispevek na RTV. Ne vem ali sem napacno slisala, baje je bila stara 21 let. So pokazali sliko. Neka suha, blontna, z lasmi do riti. Bi znala res biti kak vplivnica, nasmrkana, da preko tece. V prispevku potniki na letalu povejo, da je poslusala glasbo zelo na glas in da jo je soseda prosila, ce si lahko da slusalke v usesa. Ta pa je prijela njeno glavo in jo zacela butati v okno. Lepo.
250 eur globe, da so vsi potniki prizemljeni za dodatnih 30ur, pa se doplacilo karte 300eur?
Zaradi ene butare?
Kazen najmanj 3000eur in 100ur javno koristnega dela ali teden dni zapora.
Za take bedarije 250eur kazni, če je res influecreka dobi za eno objavo.
Take modele je potrebno dati na skupno EU črno listo letenja. Bo samo še z avtom ali ladjo potovala…
Meni je smešno, če jim že ena smrklja naredi tako sceno in so se vsi usrali, kaj bi šele bilo, če bi prišlo, do kakšnega resnega incidenta. 150 ljudi na letalu in vsi v jok zaradi ene smrklje, Policija… V stari jugi bi ji kakšen majster Franci dal eno okrog ušes in bi bil takoj mir, letalo pa bi poletelo ?
Forum je zaprt za komentiranje.