Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek alenka goršek -zd domžale

alenka goršek -zd domžale

ali ima kdo izkušnje z njo na šolskem dispanzerju.
pravijo da je dobra.

Pri njej sem bila samo, ko je dežurala. Se mi je zdela ok.

dr. Gorsek je bila moja zdravnica do dveh let nazaj, ko sem se zaposlila in “morala” presaltati. Je pa odlicna, jaz imam na njo same dobre spomine, ce bi lahko, bi sla takoj nazaj k njej 🙂 Fajn gospa in zdravnica je, res.

Tudi moja otroška zdravnica je bila in se me je komaj znebila:-)) Sem vlekla svoj status pri njej, kolikor sem ga le lahko. Bila je zelo prijazna, znala pa mi je tudi direktno povedati, kadar mi je bilo treba:-) Znala je prisluhniti, kot šolarka sem celo sama hodila k njej. Skratka jaz bi jo takoj vzela za šolsko zdravnico za svojega otroka, samo zdaj ne živimo več v Domžalah.

Po zakonu si lahko svojega zdravnika izbiraš sam.

Torej je lahko pediater, ginekolog oz. vsak tisti ki opravlja zdravstvene storitve v zdravstvenem domu.

Je zelo dobra zdravnica. Všeč mi je ker zelo rada govori in posluša. Ko sem bila še šolarka mi je zelo pomagala in si želim da bi bila še vedno moja zdravnica!

Bila je moja zdravnica na šolskem dispanzerju v Domžalah!najboljša zdravnica za mene kar sem jih kdaj imel!prijazna lušna vse -potem sem pa moral k drugi zdr.  sem moral k odraslim!škoda in bilo je v moji mladosti!

Dr.Alenki želim uspešno delo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close