Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo pozna razliko pri kremah s čebeljim strupom

Kdo pozna razliko pri kremah s čebeljim strupom

Sprašujem glede krem s čebeljim strupom. Lamorix , Bee Queen (sedaj bee tox, Apidonium)… Vse isto vsebujejo, čebelji strup. Ki naj bi deloval anti age. Razlika v ceni je ogromna, vse Queen, sedaj bee tox ima skoraj 70 EUR, Lamorix ima ceno 30 EUR. Jaz sem kupila Lamorix, dobra kvalitetna krema, bee tox pa ne upam  kupiti ker se mi res zdi noro toliko dati za eno kremo. Če kdo pozna bee tox (prej bee Queen),  mi javite, je res toliko boljša?

Jaz za nobeno kremo ne bi dala 70 EUR. Ker ni vredna in ker je vse tam tam, maržo pa nabijejo ker so pozrešni in imajo drag marketing. Dostikrat je krema od Balee  ki stane 5 EUR, boljša kot vsa ta jajca ki se oglašujejo

Bo kar držalo, da Balea izdelki niso dosti drugačni od tistih v višjem cenovnem razredu.

Že znan pokojni plastični kirurg je enkrat dejal, da za se za kremo ne splača dati več kot ( takrat ) 2 evra.

Profesorica anatomije na faksu nam je podobno razložila, da opevane učinkovine v kremah ne morejo delovati,ker pač ne morejo prodreti globoko v celico.

Itak, da tudi sama včasi kupim ali pa sem kupila kakšno dražjo kremo…efekt pa isti kot pri navadni Nivei

Odgovor na objavo uporabnika
Balea889, 02.07.2023 ob 15:17

Bo kar držalo, da Balea izdelki niso dosti drugačni od tistih v višjem cenovnem razredu.

Že znan pokojni plastični kirurg je enkrat dejal, da za se za kremo ne splača dati več kot ( takrat ) 2 evra.

Profesorica anatomije na faksu nam je podobno razložila, da opevane učinkovine v kremah ne morejo delovati,ker pač ne morejo prodreti globoko v celico.

Itak, da tudi sama včasi kupim ali pa sem kupila kakšno dražjo kremo…efekt pa isti kot pri navadni Nivei

Ne da ne morejo prodreti v celico… ne morejo prodreti iz povrhnjice v usnjico.  S kakšnim pilingom lahko odstranimo odmrle celice povrhnjice, s kremo namastimo povrhnjico, z vodo jo osvežimo.  To je pa tudi vse.  Staranje pa je problem usnjice, npr. z laserjem ali iglicami jo poškodujejo in pospešijo tvorbo kolagena v njej, kar potem izgleda bolj napeto…  Kreme pa ne pridejo do tja.

Kot so ti pred menoj rekle predhodnice. Draga krema ni nič bolj učinkovita od cenejše. Lepa koža je stvar genetike. Ne krem. Če imaš genetsko dobro dispozicijo, boš brez gub z navadno niveo iz trgovine.

In Balea in Alverde od DM blagovne znamke so zelo kvalitetne kreme, poceni pa so ker nimajo za njih oglaševanja .So pa isto učinkovite . Te kreme iz čebeljega strupa so sigurno naravne , ampak čudeža ne pričakuje, vse to je nabijanje

Danes lahko vsak reklamira z superlativih, nadzora ni, edino potrošnik je tisti ki presodi kaj je vredno in kaj ne. Toliko enega zavajanja kot ga je danes, ga ni bilo nikoli. Drugače pa ko sprašuješ o teh konkretnih kremah, jaz uporabljam sedaj že par mesecev  Lamorix s čebeljim strupom in je dobra krema. Tudi Imam pa zelo lepo kožo že od nekdaj, četudi sem 45 let stara.

Odgovor na objavo uporabnika
Zalc, 02.07.2023 ob 12:29

Sprašujem glede krem s čebeljim strupom. Lamorix , Bee Queen (sedaj bee tox, Apidonium)… Vse isto vsebujejo, čebelji strup. Ki naj bi deloval anti age. Razlika v ceni je ogromna, vse Queen, sedaj bee tox ima skoraj 70 EUR, Lamorix ima ceno 30 EUR. Jaz sem kupila Lamorix, dobra kvalitetna krema, bee tox pa ne upam  kupiti ker se mi res zdi noro toliko dati za eno kremo. Če kdo pozna bee tox (prej bee Queen),  mi javite, je res toliko boljša?

30 eur si dala za kremo? Razmisljala si pa celo o tisti za 70? Ti si fuknjena. Zabito tele.

Jaz sem kupla zadnjic tester od bee tox, ne vem zakaj ampak kozo res napne. In ful lepo dusi. Koza je po njej mehka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close