Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Magnetna zapestnica odpravi bolečine

Magnetna zapestnica odpravi bolečine

Na portalu Siola sem videla reklamo za magnetno zapestnico, ki te v treh minutah odreši vseh bolečin in vnetij. Ker trpim za artritisom, razmišljam, da bi to zapestnico kupila tudi sama. Jo mogoče kdo ima in ali mu pomaga?

Prosim za vaše izkušnje. Kaj si mislite?

Prosim ne kupuj teh bedarij – ce bi nucalo, bi zdravniku to priporocali. Vse kar je, je placebo. (Če, seveda)

placebo tablete tudi odpravijo bolečine.

Odgovor na objavo uporabnika
magnetna zapestnica, 09.06.2023 ob 17:19

Na portalu Siola sem videla reklamo za magnetno zapestnico, ki te v treh minutah odreši vseh bolečin in vnetij. Ker trpim za artritisom, razmišljam, da bi to zapestnico kupila tudi sama. Jo mogoče kdo ima in ali mu pomaga?

Prosim za vaše izkušnje. Kaj si mislite?

Bedarija mojo babico je pred leti nekdo za to zapestnico okrog prinprinesel ji obljubljal kak ji bo vse olajšala vse tegobe ki jih je imela , na koncu ni pomagalo čisto nič ne nasedajte na take bedarije nekdo lepo sluzi z tem in se smeje naivnežem.

Deluje preverjeno, tudi sama jo imam.

Popolnoma enake zapestnice prodajajo Kitajci za 1-2 Evra. O zdravilnosti pa nebi.

Kupi jo na AliExpress, stane 2 EUR. Se vsaj sekiraš ne da si nekaj preplavala. To je bilo včasih zelo popularno, vsi so nosili te zapestnice, seveda nekega učinka ni bilo. Za boleče sklepe kupuj kolagen, pomaga.  Krepi vezja. Mislim da tudi magnezijeve tablete . Ta zapestnica bo pa samo “krasila” zapestje in nobenega efekta.

Zdravilne zapestnice so nosile že naše mame, generacija 90+. Kolikor vem, kakšnih učinkov ni bilo.

Pol si pa daj magnetek iz hladilnika na roko ? Mater ste naivni

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close