Kakšno obutev ženske nosite k poletnim oblekam?
Pozdrav vsem!
Poletje je tu, s tem pa tudi široka izbira lahkotnejših oblačil za ženske. Sem 50 letnica in me zanima, kakšno obutev nosite ženske (mojih let) k poletnim pisanim ali enobarvnim oblekam?
Meni so všeč ala Oran sandali (Hermès).
Sandali s polno ali navadno peto mi niso všeč.
Pogojno pa usnjeni (konjak barva) sandali s tankimi paščki in ravno peto.
Mogoče veste, kje imajo dobro izbiro poletnih čevljev? Hvala.
Res je odvisno vse od modela. Meni so všeč sandali, tanjša peta, paski, kristalčki, ampak ne načičkani. Raje imam manj vpadljivo obutev. Obvezno široki paski čez prste, da se vidi lih samo lak za nohte. Če je obleka krajša, so mi všeč tudi paski okoli gležnja, trakci do nad gležnjem, morda kakšen detajl na peti. Niso mi všeč preveč široke pete, niso mi všeč preveč ozki paski, da pol stopala gleda ven, pa tudi preveč široki ne. Morajo narediti stopalo elegantno in prijetno na pogled, ne vpadljivo, ampak vseeno ne čisto preprosto, minimalistično, ker vseeno…čevelj je le čevelj. Pove marsikaj o osebi.
Sandali s 5 cm pete, ali kompenzirani s 7 cm. Lepi natikači tudi ploski, a bolje malo pete. Nemci delajo malo širše čevlje za to starost (Högl, Caprice…)
Nikakor pa superg h obleki pri 50. To je za dolgonoge najstnice, pa še na njih ni elegantno. Čez nekaj let ne boste mogle verjet, da ste hodile v obleki in supergah.
Xyz269, 03.06.2023 ob 00:00
Sandali s 5 cm pete, ali kompenzirani s 7 cm. Lepi natikači tudi ploski, a bolje malo pete. Nemci delajo malo širše čevlje za to starost (Högl, Caprice…)
Nikakor pa superg h obleki pri 50. To je za dolgonoge najstnice, pa še na njih ni elegantno. Čez nekaj let ne boste mogle verjet, da ste hodile v obleki in supergah.
Podpis.
Tifani, 03.06.2023 ob 09:47
Meni so pa ful všeč eni sandalčki. Nimajo moje številke. Ali bi zelo grdo izpadlo, če bi bili eno številko premajhni. To je kak cm.
Zelo, zelo grdo je videt, ko ti prsti, peta ali stopalo od strani gleda cez podplat sandala/natikaca.
Probaj raje stevilko vecje, morda niso toliko prevelike in ce je model tak, da imas pri prstih in peti po par mm lufta, bo zgledalo lepse.
Forum je zaprt za komentiranje.