Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ime Nika

Ime Nika

Kok mi ni všeč ime Nika. Pa ene normalne Nike ne poznam. V osnovki sem imel kar 2 sošolki Niki, ena manj inteligentna od druge. Ena od njiju je celo prešaltala na skrajšan program. Vse Nike, katere poznam, delajo za trakom, v štacuni in podobni. Niti ene izobražene Nike ne poznam.

Kaj pa če se Nika piše Kovač?

In kako je tebi ime? Da bomo vedeli, katerim imenom se izogibati, ker so njihovi nosilci primitivni.

Nekaj Nik poznam. Razen ene so vse normalne, vendar ne trdim, da sem jaz merilo za normalnost.

Nika bi jaz dal ime kravi.
Sliši se namreč podobno kot Muka, Šeka.

Lepo ime.

Sama tako ne bi poimenovala svojega otroka, mi je pa nekje na sredini, niti mi ni všeč niti všeč. Deluje mi kot dva zloga, ki so ju skupaj postavili in nimata nekega pomena.

Bolj annoying mi je ime Nik.

Men je pa lepo ime. Ne poznam nobene. Imam osebno prigodo izpred let ko mi je nova starejsa delodajalka v pogodbo napisala nika jaz jo opozorim na napako in ona meni- a vas moti? Haahahahaha…

Meni je ful všec Nikolina.

Preveč žensk z imenom Nika je. Zaradi tega ni zanimivo.

rada sexam

Imamo študentko Niko. Ok punca.

Drgač pa frnikola.

Oz:

Nika, ti ne veš kako me mika, grda si kot stara slika….

Veliko lepše ime je Nika, kot pa neka nova moderna spakedrana imena, ki jih dajejo mnogi starši svojim otrokom.

Manj slišim tole ime boljše mi je. Meni osebno ogabno ime. Vse ženske z takšnim imenom so čist mim.

Nikita je lepo ime, Nina in Nika pa preveč pogosto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close