mladi moški = slab sex?
Vedno bolj se mi zdi, da je res tako. Tamladi se samo gor uležejo in dokler ne končajo. To je ponavadi 3 minute na veliko. Starejši, 48 +, pa si vzamejo čas za predigro, že božat po nogah te znajo tako, da si jih zaželiš. Prijama in obrača te starejši moški z občutkom, ta mladi pa kot da prekladajo skladovnice drv. Imate podobna opažanja?
Tolaži se, 13.05.2023 ob 13:33
Dajmo rečt bobu bob!
Starejši si ne vzamejo čas, ker hočejo, ampak zato, ker morajo! Rabijo ogromno stimulacije, da jim sploh otrdi in da zdržijo erekcijo. Đabe njegovo brenkanje po meni, če je mehek in ga komaj čutiš.
Mladi so trdi kadarkoli kjerkoli in s trdim sem hitreje doseže orgazem.
Najboljši odgovor!
nisem pristaš, 13.05.2023 ob 13:29
Vedno bolj se mi zdi, da je res tako. Tamladi se samo gor uležejo in dokler ne končajo. To je ponavadi 3 minute na veliko. Starejši, 48 +, pa si vzamejo čas za predigro, že božat po nogah te znajo tako, da si jih zaželiš. Prijama in obrača te starejši moški z občutkom, ta mladi pa kot da prekladajo skladovnice drv. Imate podobna opažanja?
In to božanje se nekako vrti, kakor maček okrog vrele kaše – po nogah, stegnih, nežno in nežno masira, boža in se počasi približuje pički, vendar se je še ne dotakne tako hitro, zato, da si v pričakovanju in vzburjenju.
To božanje, 13.05.2023 ob 13:49
In to božanje se nekako vrti, kakor maček okrog vrele kaše – po nogah, stegnih, nežno in nežno masira, boža in se počasi približuje pički, vendar se je še ne dotakne tako hitro, zato, da si v pričakovanju in vzburjenju.
Ja, in pol z na pol mehkim curakom čutno nabija in hrope kot lokomotiva.
Ne hvala.
Rad bi probal s starejso a je kasna 40 plus starejsa tuki za 34 letnika vedno trdega.Kontakt omada444@gmail.com
Ok ne vem sicer od kot tebi to da so mlajši moški slabi pri seksu. Jaz ko se spravim na mojo imava kakih 5-10min predigre potem pa 45min intenzivnega seksa in vsakič je tako. Itak pa je že po 2min predigre tak mokra spodaj da bi ga že z lahkoto dal noter. ČE LAŽEM MI LAHKO TAKOJ KURAC ODPADE.
lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.