Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Otrok pri 55

Otrok pri 55

Pozdravljeni, star sem 55 let in brez otrok. Z ženo sva bila 26 let poročena, ona ni zmogla zanositi, tako da sva željo po otrocih opustila. Po ločitvi sem začel zvezo z veliko mlajšo tujko, ki sem jo poročil in pripeljal v Slovenijo. Ona je v prvih letih čez 20-ko. Velika starostna razlika, ampak lepo funkcionirava. Od kar sva skupaj, se je spet rodila želja po otroku. Tudi ona je za. Bojim se le tega, da sem prestar za prvega otroka. Ko jih bo imel otrok 10 bom šel že proti 70. Je tu kakšen starejši očka, ki mi lahko potrdi, da je tudi starševstvo v takšni starosti lepo?

starševstvo je vedno lepo, kar pogumno na delo kolega ?

Pri teh letih si se že zdivjal. Če želita otroka oba kar v akcijo. Boljs star in pravi oče kot mlad zdivjan dec, ki se mu ne ljubi ukvarjat.

Objavili so, da ima Robert de Niro pri 81 spet otročička, Charlie Chaplin pa ga je imel še pri kasnejših letih….

Ampak, odkod pa je ta tujka pravzaprav?

Sej enega otroka že imaš

Hvala vsem za spodbudne besede…

Vesel oče, žena je iz Ukrajine. Zelo ženstvena, ljubeča, tradicionalna… prav vidim, da bi bila čudovita mama.

Kaj pa denar? Premozenje?

Za moskega v tvojih letih je le vprasanje, ce se ti kaj zgodi, kako bo otrok financno preskrbljen?

Drugace, ce si vitalen, ti bo lahko lustno, kmalu bos v penziji, cas bos imel in se res lahko posvetis otroku.

Resno?????? Moški pri 55 bi bil čudovit oče? Ženska okrog 40 pa je prestara?

Veliko jih postane oče pri petdesetih, ti boš pa pet let kasneje.

Če je pa iz Ukrajine, pa nimam zadržkov. Kar pogumno se spusti v spolni odnos, konec koncev si poročen, upam, da se bosta tudi cerkveno, tam pa ni heca; zakon je pri nas v RKC veljaven šele, ko je konzumiran!

Prestar si. Face it

Bivsi sodelavec je pri 50ih dobil drugega otroka, zena je bila takrat stara 40. Ocitno jima dobro funkcionira. Ce mislis, da imas dovolj energije za novorojencka, zakaj pa ne?

Če že sprašuješ, neodgovorno. Že po 45 je totalno nespametno in neoodgovorno do lastnega otroka, ki bo veliko dlje brez očeta kot če bi se le-ta odločil v letih, ki so za to, torej 20 let prej.

Ne bosta več lepo funkcioniral,ko bo prišel otrok. pa nobena nebi imela moškega pri 55ce nebi imel denarja

Ce se ti pocutis sposobnega za vlogo oceta potem vsekakor.. za kvazi oceta pa raje ne.

Prej pa bi si iskreno moral odgovoriti na moznost, da nisi zgolj provajder mladi tujki, ki v svoji drzavi ni imela boljsih ugodnosti.. pa se zakaj si se locil in sel v to skrajnost mlade tujke.

Kot zanimivost ti povem, da ko sem jaz rodila, je rodila tudi ena 55 letnica, vsa srečna. Moj oče je bil

Eh, odrezalo je del besedila. Skratka, moj oče je bil star 46 ko sem se rodila. Če imaš dovolj veliko željo po otroku z mlado ženo, ne vidim posebnih ovir.

Poznam. Krasen oče, super otrok.

Odgovor na objavo uporabnika
prava kava, 10.05.2023 ob 20:50

Če že sprašuješ, neodgovorno. Že po 45 je totalno nespametno in neoodgovorno do lastnega otroka, ki bo veliko dlje brez očeta kot če bi se le-ta odločil v letih, ki so za to, torej 20 let prej.

Teoretično imaš prav, a leta niso nobdna garancija. Lani je moža od sodelavke kap, umrl pri 40-ih. Pri 20-ih si gotovo ni mislil, da je že na polovici življenja, ampak si je predstavljal, da ima še vse pred sabo.

Če si to zares želiš in si 100% prepričan v to potem daj. Ampak moraš vedeti, da pri takšnih letih znajo biti tveganja pri otroku. Pa seveda pomisli tudi na to, da ko bo tvoj otrok star 15 let boš ti štel že 70 let. Jaz osebno ne bi pri teh letih imela še otroka na tvojem mestu. Dobro premisli preden se odločiš za tole. Vse dobro ti želim :).

……ker ne bo citiralo:

….. žena je iz Ukrajine. Zelo ženstvena, ljubeča, tradicionalna… prav vidim, da bi bila čudovita mama…..

Mc-tac-tm-tisss (opismenjenje končnega rifa na bobne nekako)

Prbijaš.

Že ko sem prebral, da s tujko, bo napisal z Ukrajinko. Itak. Za farbat si najd steno, ne pa ldi…

Lahko si prepozen, prestar pa nisi.

Pri 64? Moja bivša ima tako. On je bil 69, otrok bo letos star 5 let.

Ona pa stara 47.

Nehi prbijat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close