Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Slovenska drzava misli , da bom jaz plačevala njihove zablode

Slovenska drzava misli , da bom jaz plačevala njihove zablode

Drzavna NLB pri kateri imam stanovanjsko posojilio mi je že tretjič dvignila obrok in sicer z 390 eur na 465 eur in to ni bil zadnjih dvig.Če bi obrok ostal v mejah normale bi v prvem primeru morala vrniti poleg glavnice se za okoli 6000 eur obresti, pri zadnjem dvigu so obresti narasle za 8000 eur se pravi bi vrnila kar 14000 eur obresti, pei vsem tem si ta oderuška državna banka  prikazuje enormne dobičke, kar 250 mil  eur v tem četrtletju, me ne čudi s tem dvigom obrestnih mer. Tako da jaz ne bom več preko obresti plačevala vojne v Ukrajini, Golobove kikse s preprodajo elektrike itd ampak sem vrnila celoten preostanek kredita to je dobrih 40000 eur, svetujem vsem , ki imate možnost da takoj zaključite kreditne pogodbe in prenehate financirati požrešne banke.lp

Nor je vsak, ki ima opravka z nlb. V življenju se izogibaj ukc ljubljana, slovenskih zdravnikov, zobozdravnikov, darsa, sž……..  nadaljuj niz  Pametnemu popolnoma dovolj!

NLB že kar nekaj let ni več državna banka in tudi nobena socialna ustanova ni.

Najprej drage kredite, potem vam dvignejo obrok da vam zaplenijo hipoteko. Videno v Ameriki 2007 ?

Najebali ste. Prodali so vam lastno vrvico s katero se boste obesili.

Ne vem, kaj ima naša država z dvigom obrestnih mer.

EU & ZDA sta tiskali denar ko nori med COVID-19, poplava denarja prinese inflacijo, nato je FED začel dvigovati obrestne mere, kar pomeni, da jih je ECB moral tudi. In enako velja za celoten svet….

Lajaš na napačno drevo. So idioti, ampak s tem nimajo nič.

P.S.Si že kdaj slišala za fiksno obrestno mero?

sem ravno poplačala posojilo, verjamem pa da bo v kratkem prišlo do težav pri odplačevanju posojil, tistemu ki piše da NLB ni državna banka v vednost…25 % lastnik je RS, ostalih 52 % je skritih za depozitorijom v ZDA, noben pošten lastnik se ne skriva, torej je velika verjetnost da je to RS skrita za katerim paradrzavnim skladom, razumem da NLB ni socialna ustanova in tudi ob najemu posojila se je to vedelo, nekaj drugega je pa oderuštvo ki ga izvaja banka ker ni nobenega postenega vzroka za nenormalen dvig obroka kot to da se s tem denarjem financira vojna v Ukrajini in ostali zgrešeni projekti EU

Dokler si bo NLB izplačevala nagrade in najvišje regrese, 13. plač in še kaj, jaz ne plačam nič!

Odgovor na objavo uporabnika
Yes518, 09.05.2023 ob 20:17

Ne vem, kaj ima naša država z dvigom obrestnih mer.

EU & ZDA sta tiskali denar ko nori med COVID-19, poplava denarja prinese inflacijo, nato je FED začel dvigovati obrestne mere, kar pomeni, da jih je ECB moral tudi. In enako velja za celoten svet….

Lajaš na napačno drevo. So idioti, ampak s tem nimajo nič.

P.S.Si že kdaj slišala za fiksno obrestno mero?

si ze  ti slišala da se tudi pri t.i.fiksni obrestni meri dvigne kredit obroka? se 1x v vednost, ni bil problem visina mesecnega obroka, problem je v nenormalnem preplacilu preostalega posojila,oktobra lani bi se posojilo preplacalo za slabih 7000 eur, maja letos ze za 14000 eur, to je 100 % preplačilo obresti, je zdaj jasno?

NLB ni državna banka! Je delniška družba, jaz pa kot komitent te banke, ki upravlja z mojim denarjem, hočem, da je moj denar varen, ne da bodo razni kreditojemalci nehati vračati moj denar. Jaz tudi nisem socialna ustanova!

NLB ni nobena državna banka, je delniška druba, v kateri imam tudi jaz depozit, s katerim upravlja. In jaz kot varčevalec hočem, da je moj denar varen, ne da ga razni jebivetrski kreditojemalci ne bodo vračali. Jaz tudi nisem socialna ustanova!

Severnica852, 09.05.2023 ob 20:28

si ze  ti slišala da se tudi pri t.i.fiksni obrestni meri dvigne kredit obroka? se 1x v vednost, ni bil problem visina mesecnega obroka, problem je v nenormalnem preplacilu preostalega posojila,oktobra lani bi se posojilo preplacalo za slabih 7000 eur, maja letos ze za 14000 eur, to je 100 % preplačilo obresti, je zdaj jasno?

Kako se lahko pri fiksni om dvigne višina obroka?

Severnica852, 09.05.2023 ob 19:43

Drzavna NLB pri kateri imam stanovanjsko posojilio mi je že tretjič dvignila obrok in sicer z 390 eur na 465 eur in to ni bil zadnjih dvig.Če bi obrok ostal v mejah normale bi v prvem primeru morala vrniti poleg glavnice se za okoli 6000 eur obresti, pri zadnjem dvigu so obresti narasle za 8000 eur se pravi bi vrnila kar 14000 eur obresti, pei vsem tem si ta oderuška državna banka  prikazuje enormne dobičke, kar 250 mil  eur v tem četrtletju, me ne čudi s tem dvigom obrestnih mer. Tako da jaz ne bom več preko obresti plačevala vojne v Ukrajini, Golobove kikse s preprodajo elektrike itd ampak sem vrnila celoten preostanek kredita to je dobrih 40000 eur, svetujem vsem , ki imate možnost da takoj zaključite kreditne pogodbe in prenehate financirati požrešne banke.lp

In kaj ima država in NLB z temeljno obrestno mero, ki jo določa ECB? Kaj ste mislili, da bo ta ostala neskončno na tako nizki ravni?

Ne razumem zakaj niste izkoristili priložnosti in vzeli kredita z fiksno obrestno mero ali pa vsaj reprogramirati kredit za fiksno OM…., Verjetno ste bili pogoltni, sedaj pa imate!

Kakšno preplačilo? V tem času smo imeli tudi več kot 10% inflacijo. Letna inflacija se v primerjavi z prejšnimi leti, ko je bila 1%-2% ni dvihnila za 100%, temveč za 500%

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close