Pomoč pri pisanju diplomskih in magistrskih nalog.
Nudimo pomoč pri pisanju seminarskih, diplomskih in magistrskih nalogah. Smo odzivna ekipa z večletnimi izkušnjami.
Pomagamo pri sestavi dispozicije, teoretičnem in empiričnem delu naloge, oblikovanju naloge in drugo.
Z vprašanji se lahko na nas obrnete na mail: diplome.magistrske@gmail.com
Kaj je potem smisel diplome? Smisel diplome je znati samostojno raziskovat. In če vi dajete pomoč pri pisanju diplomske naloge, je potem diplomiranec nesposoben samostojnega raziskovanja. Metode znanstvenega raziskovanja bi morale biti vsakemu študentu jasne. Študent ima za pomoč pri diplomi profesorja, mentorja svoje diplomske naloge.
Pozdravljeni,
nudim pomoč pri študijskih pisnih delih vseh vrst. Brez obvez do same potrditve oz. odobritve dela. Več informacij na: anjaa3333@gmail.com
anjaanja3, 07.02.2024 ob 10:25
Pozdravljeni,
nudim pomoč pri študijskih pisnih delih vseh vrst. Brez obvez do same potrditve oz. odobritve dela. Več informacij na: anjaa3333@gmail.com
Da ne boš pristalo v kehi, tvoja stranka pa brez diplome in izobrazbe!
In še kar ne nehaš, 07.02.2024 ob 13:41
Da ne boš pristalo v kehi, tvoja stranka pa brez diplome in izobrazbe!
Smisel tega oglasa je v pomoči in svetovanju.
Kaj se toliko nabijate na o kar drugi objavijo?
Pustite, da rešuje nekoga v stiski. Tudi sam se dal mag. napisat, ker mi čas ni dopuščal. Ni mi žal.
AloeVera, 26.08.2025 ob 12:26
Pozdravljen Pero546,
prosil bi za več informacij.. Na koga ste se obrnili (prosil bi za kontakt)? kako je vse potekalo, ste imeli kaj težav?
Tudi mene je življenje zaneslo, nisem napisal magistrske…. Ni nek težek fax, ampak zadevo je potrebno dokončati.
Lp
Obrnite se na mentorja, mentorico. Če je slab ali neodziven, zamenjajte mentorja oziroma mentorico. Ne morete nositi naslova, če zaključnega dela niste naredili sami (s podporo izključno mentorja oz. mentorice).
[/quo
Potrebujete pomoč pri pisanju diplomske ali magistrske naloge?
Nudim osebno, strokovno in diskretno podporo pri pripravi nalog, kjer je človeški pristop ključ do kakovosti. Pomagam pri:
Strukturi in organizaciji vsebine
Raziskovanju literature in oblikovanju argumentacije
Prilagajanju besedila akademskim standardom
Lektoriranju in tehničnem pregledu za slovnico, slog in obliko
Moje storitve zagotavljajo:
Originalno delo, brez uporabe avtomatiziranih orodij kot končni produkt
Diskretnost in zaupnost
Poudarek na kakovosti in jasni akademski predstavitvi
? Za več informacij pišite na: lektoriram.t.urejam@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.