Sem potreben in osamljen
a si zato pedofilka???
no kerga bi raje?
https://www.elitedaily.com/entertainment/celebrity/leonardo-dicaprio-titanic-jack-dawson/1689518
tko je stari…
Opraševalec punčk, 02.05.2023 ob 21:56
Iščem punce med 15. in 19. letom starosti.
Iščem dijakinje srednjih ali poklicnih šol z mokro češpljo in prazno denarnico.
Sem finančno dobro situiran in lahko pomagam mladim lepim in postavnim puncam z veliko dobre volje.
Ko te bo en foter bosanac nalomu ko prasca tiste žvarovne med nogami ne boš več mel ampak boš scal preko katetra .
Dejansko je treba vaše teme posredovat kriminalistom ker smo tudi ostali.soudelezeni če pedofilije ne prijavimo.
Zjutraj direkt gre ta tema na mail tam kjer je treba
In Styria bo tudi omenjena!
Za pedofila, 02.05.2023 ob 22:24
Ko te bo en foter bosanac nalomu ko prasca tiste žvarovne med nogami ne boš več mel ampak boš scal preko katetra .
Dejansko je treba vaše teme posredovat kriminalistom ker smo tudi ostali.soudelezeni če pedofilije ne prijavimo.
Zjutraj direkt gre ta tema na mail tam kjer je treba
In Styria bo tudi omenjena!
Odjebi, suha veja!!!
Prijava, 02.05.2023 ob 23:01
Pa kaj vam je ej folk, prijavit je treba pedofilčino. Niste normalni in prisebni več. Ta forum berejo otroci in ta bolnik točno ve kaj mora naredit in kje jih javno brez kontrole vabi v hotel!!
V bistvu če človek pogleda vaše neukrepanje in teme, vam vsem to ustreza!
Bolniki slovenski
Tebe je treba strpat na Polje, ker si družbi nevaren in škodljiv. Kje je pomilovanja vreden avtor zapisal, da išče MLADOLETNE punce?
Prijava tebe, 02.05.2023 ob 23:05
Tebe je treba strpat na Polje, ker si družbi nevaren in škodljiv. Kje je pomilovanja vreden avtor zapisal, da išče MLADOLETNE punce?
Sem finančno dobro situiran in lahko pomagam mladim lepim in postavnim puncam z veliko dobre volje.
Prijava, 02.05.2023 ob 23:40
Dobro, naj moderatorji pogledajo, če se tudi za tem postom skriva isti IP, ker menim, da je nekdo drug iz žlehtnobe pod istim imenom napisal to. Naj odgovarja tisti zajebant.
Prijava tebe, 02.05.2023 ob 23:44
Dobro, naj moderatorji pogledajo, če se tudi za tem postom skriva isti IP, ker menim, da je nekdo drug iz žlehtnobe pod istim imenom napisal to. Naj odgovarja tisti zajebant.
To je moja kopija od Opraševalca punčk, kopirana je zgornja izjava.
Sem finančno dobro situiran in lahko pomagam mladim lepim in postavnim puncam z veliko dobre volje. “
Prijava, 02.05.2023 ob 23:55
To je moja kopija od Opraševalca punčk, kopirana je zgornja izjava.
Sem finančno dobro situiran in lahko pomagam mladim lepim in postavnim puncam z veliko dobre volje. “
Meni tole deluje, kot norčevanje, ampak to je stvar skrbnikov foruma, da ukrepajo. Kdorkoli je tole napisal, išče pozornost prej, kot pa mladoletnice. Mogoče bo presenečen, ko/če jo bo dobil na vrata.
Forum je zaprt za komentiranje.