Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Radio aktual – voditelji

Radio aktual – voditelji

Kateri voditelji radia aktual so vam najljubsi? Oziroma oddaja. Meni je najbolj simpatična žana vidmar zjutraj, a mi bunderla ne gre v ušesa.  Martina in jure mi ne potegneta toliko. Tudi tamara Goričanec je fajna.

Pa vam?

Aktuala ne poslusam v dop času ravno zaradi Žane in Bunderle. Ona se smeje za vsako malenkost kot da hoče zadrego ali tremo skrivat s smejanjem nonstop. Tudi glas ima grozen, ni prijeten za ušesa. Občasno ob petkih zvečer če se spomnim preklopim na Aktual poslušat Petkovo pumpo.

Sem prisiljena poslusat v sluzbi. Grozen radio, grozna ponavljajoca muska, grozni osladni voditelji

To južnaško golazen pa definitivno ukiniti. Slovenija je država SLOVENSKEGA NARODA!

Mah jst radio, če ga že poslušam, je to sam v avtu. Pa še to ga dostkrat skor  ne slišm, ga imam sam tko, da ni glih čista tišina. No ja, edin, ko je kakšn dobr komad, takrat pojačam ? prej sm imela naštiman na Aktualu, zdej imam pa že kr nek cajta BEST FM.

meni je všeč 🙂

Tisti, ki ne prenašate tišine, imate polno glavo glasov (ste shizofreniki), katere na tak način skušate utišati.

Vesel oče, navajen tišine, še več, ljubim tišino in ne prenašam hrupa

Vir:

https://sl.sainte-anastasie.org/articles/bienestar/cuando-el-silencio-esconde-un-grito.html

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimen264, 26.04.2023 ob 06:53

Sem prisiljena poslusat v sluzbi. Grozen radio, grozna ponavljajoca muska, grozni osladni voditelji

ja kje pa te posiljujejo s tem groznim radiem. Lahko daš pritožbo zaradi neustreznih delovnih pogojev.

Je polno južnjakov okoli mene, tako da…

Anonimen481, 26.04.2023 ob 08:48

Je polno južnjakov okoli mene, tako da…

ja in kaj potem? v končni fazi imaš pravico do miru na delu. Nikoli mi ni šlo v račun, da lahko eni mislijo, da lahko vse po vrsti posiljujejo s svojim okusom. Naj si dajo slušalke v ušesa in poslušajo kar hočejo, če jim to delovno mesto dopušča.

natalna karta, 26.04.2023 ob 08:50

ja in kaj potem? v končni fazi imaš pravico do miru na delu. Nikoli mi ni šlo v račun, da lahko eni mislijo, da lahko vse po vrsti posiljujejo s svojim okusom. Naj si dajo slušalke v ušesa in poslušajo kar hočejo, če jim to delovno mesto dopušča.

A večina prot manjšini naj si da slušalke gor? Si pa “brihtno”, ni kej.

Sicer je pa to Slo radio kjer vrtijo kar pač vrtijo, tko da, lahk si sam TIH.

Ena južna neprijavljena, 26.04.2023 ob 10:05

A večina prot manjšini naj si da slušalke gor? Si pa “brihtno”, ni kej.

Sicer je pa to Slo radio kjer vrtijo kar pač vrtijo, tko da, lahk si sam TIH.

ja seveda, nihče nima nikogar pravice posiljevat, tudi južnjakarice tvojega kova s slabim okusom za glasbo in vse ostalo ne.

RES JE

Ena južna ima itak iq Aktuala, kaj češ, slabše skoraj ne gre…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close