Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katera je naj nepremičninska agencija

Katera je naj nepremičninska agencija

Imam par nepremičnin za prodati, v Ljubljani. Katera je najboljša nepremičninska agencija ?  Vem , da licenco dobi vsak selebajzer, Kje pa so najbolj sposobni nepremičninski agenti ?

Stoja. Sem delala z njimi pri nakupu in so bili zelo korektni. Sicer jih nisem rabila (se sama ukvarjam s tem področjem) ampak jih je najel prodajalec in moram reči, da so bili OK. Če bi bil kupec nekdo drug (ki nima pojma o teh stvareh) so bili res korektni do obeh strani.

maš toliko denarja viška?

nepremičninska agencija objavi oglas na nepremičnine.net in na bolhi, pa na svoji strani,ki je nihče ne gleda, pa “pogodbo” sestavijo.

vse to za pičlih 7-8 jurjev po nepremičnini.

poslikaš in objaviš na netu sam

notar ti sestavi boljšo pogodbo od “pravnikov” pri nepremičnincih za četrtino njihove cene

na oglede pa itak moraš iti poleg. ali jih celo imet sam.

Odgovor na objavo uporabnika
oconnel, 23.03.2023 ob 14:50

Stoja. Sem delala z njimi pri nakupu in so bili zelo korektni. Sicer jih nisem rabila (se sama ukvarjam s tem področjem) ampak jih je najel prodajalec in moram reči, da so bili OK. Če bi bil kupec nekdo drug (ki nima pojma o teh stvareh) so bili res korektni do obeh strani.

Ravno obratna izkušnja s Stojo. Smo poizkušali 2x preko njih nekaj kupiti, izključna krivda za nerealizacijo je na njihovi strani.

Trikrat smo bili zelo zadovoljni z ABC nepremicnine.

Ok izkušnja s C21 (Century 21) enota LJ in CE.

Ta velike agencije so pogosto bolj neka precenjena močno oglaševana fama kot pa vsebina. Pogosto je kakšna majhna, butična bistveno boljša. Jaz sem imel najboljše izkušnje z agencijo Realia. Visoko strokovni,  maksimalno motivirani in izkušeni. Pa tudi po človeški plati in korektnosti, vsaka jim čast.

Vem, da Stoja npr. zaračuna tudi sestavo pogodbe (kupoprodajne/najemne) plus eno najemnino (primeru najema) oz. 1,5% vsote posla.

Jaz sem hišo prodala preko Agencije Baza. Vse korektno, naredili video-tour in zadeva je bila prodana v treh dneh.

Od vseh s katerimi sem imela opravka se mi zdi daleč najbolj strokoven in korekten pravnik iz agencije Požru Group.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close