Podrobna tema o homoseksualnem seksu, da razjezimo heteroseksualce
Vsi normalni pedri in vsi hetoro normalni ljudje—–dajmo preprosto ignorirati te idiote in naj sami sebe provocirajo, saj so itak za v norišnico!:):):):)
NAJ BO TA MOJ ZAPIS ZADNJI, NE REAGIRAJTE NA TO GNILOBO, PROVOCIRAJO PA NAJ SE MIRNO MED SABO.
Prav, vsi normalni ljudje?
Ne pišite nič več na to gnusobo. Admini so itak njihova klasa, ne bodo reagirali. Torej reagirajmi mi sami in ignorirajmo idiote.
Heri, 22.03.2023 ob 07:27
Vsi normalni pedri in vsi hetoro normalni ljudje—–dajmo preprosto ignorirati te idiote in naj sami sebe provocirajo, saj so itak za v norišnico!:):):):)
NAJ BO TA MOJ ZAPIS ZADNJI, NE REAGIRAJTE NA TO GNILOBO, PROVOCIRAJO PA NAJ SE MIRNO MED SABO.
Prav, vsi normalni ljudje?
Ne pišite nič več na to gnusobo. Admini so itak njihova klasa, ne bodo reagirali. Torej reagirajmi mi sami in ignorirajmo idiote.
Edini nestrpen tukaj si ti. Kakšna gnusoba? Ko je tu gor tisoč in ena tema o heteroseksualnem seksu pa ni gnusoba?
Kokoši???????, 22.03.2023 ob 07:24
Misjonarsko najraje, da je na meni in da ga gledam v oči, da vidim užitek na njegovem obrazu, da ga božam po laseh in on me poljublja po vratu… ?
Kako romantično. No sama bi povedala isto, če bi me kdo vprašal. Samo nekaj me zanima, prosim ne zameriti. Če sem preveč direktna mi ne rabiš odgovoriti. Zanima me, ali te nič ne tišči tam spodaj, pri misjonarskem položaju?
LGBTIQ, 22.03.2023 ob 07:32
Edini nestrpen tukaj si ti. Kakšna gnusoba? Ko je tu gor tisoč in ena tema o heteroseksualnem seksu pa ni gnusoba?
Ne sekiraj se. Imaš tukaj polno takšnih nestrpnežov. Žal ta forum nima nobenih pravil. Dovoljeno je vse, od antisemitizma, do homofobije. Sem že klicala v uredništvo, pa se nihče ni javil. Lepo nadaljuj s temo in ignoriraj te neandertalce.
LGBTIQ, 22.03.2023 ob 07:34
??? Sliši se sila romantično!
Ja tak zelo intimen seks.
Najlepše pa je ko je moškemu to prvič. Samo je tako, da vsi nočejo takšnega seksa, ker tipi, ki pravijo, da so heteroseksualci in jim je to prvič (da so z moškim) je včasih malo prehudo zanje, da bi bili z moškim tako intimni kot z žensko. In potem hočejo bolj prijateljski, športni seks za zadovoljitev.
Samo ni pa pravilo, eni se tudi predajo takšni intimi kot jo zgoraj opisujem.
In to imam najraje.
Coming out, 22.03.2023 ob 07:53
Mene to zanima: a moški samo radi vtaknejo v rito in ker jim pol ženska ne da v rito, grejo h moškemu, da lahko v rito?
Večina moških obožuje v rito. Veliko moških ti tega ne bodo nikoli priznali. Tudi najbolj verni imajo radi v rito, pod tušem si večina moških rada zmasira rito in jim paše. Prostata je velika erogena cona pri moškemu
Forum je zaprt za komentiranje.