Eco Resort Slovenia
Vsi tisti, ki malce spremljate kulinariko ste zasledili ime Eco Resort Slovenija v bližini Kamnika.
Sem se pogovarjal s prijatelji in povratnih informacij je veliko in nekateri so navdušeni, drugi pa preprosto rečejo, da kvaliteta ni na nivoju.
Me res zanima kakšne so vaše izkušnje in če jih lahko delite. Osebno jih še nisem obiskal, a nekako sem dobil občutek, da je razlika med reklamo in dejanskim stanjem kar velika po drugi strani pa imajo kar nekaj prinanj.
Zgodbic je bilo kar nekaj od tega, da je lastnik ošaben in da delavce ne plačuje spet drugi je rekel, da je zelo prijazen in super.
egf, 21.03.2023 ob 10:05
Jaz sem bil samo enkrat, imeli smo podpeko (morsko), meni je bilo top. Lastnik je tip osebe, ki jih jaz osebno ne prebavljam najbolje, ampak do nas je bil korekten, prijazen, nimam pripomb. Bomo še šli.
Ja podpeka je tudi nam bila dobra, a ko smo dobili račun pa je bil grenki priokus. Ne rečem, če bi to bil nek fensi restavrant, ampak v bistvu je to skedenj z okni v katerem so mize in stoli. Po domače povedano izgleda kot menza in ni ravno romantičnega pridiha.
Forum je zaprt za komentiranje.