Telekom Slovenije – zakaj prej ne obvestijo?
Ta Valu ima skoz neke motnje js sem z njim parkrat vožnjo na troli hotel plačat in ni šlo, potem pa zadnjič kontrola pride gor in mi je rekel nemogoče, da ne dela in seveda nimaš dokaza, ker je to tam na terminalu pisalo, da je neka napaka no hb mi ni napisal kazni za 50eur, ker nisem mel vozovnice ampak sem jo takoj skenslu kaj mi bo, če ne moreš plačevat z njo kot rabiš za Urbano napolnit pa nimam blizu.
Dejstvo389, 18.03.2023 ob 13:10
Ta Valu ima skoz neke motnje js sem z njim parkrat vožnjo na troli hotel plačat in ni šlo, potem pa zadnjič kontrola pride gor in mi je rekel nemogoče, da ne dela in seveda nimaš dokaza, ker je to tam na terminalu pisalo, da je neka napaka no hb mi ni napisal kazni za 50eur, ker nisem mel vozovnice ampak sem jo takoj skenslu kaj mi bo, če ne moreš plačevat z njo kot rabiš za Urbano napolnit pa nimam blizu.
Oziroma, če probaš napolnit sam preko Valu so tudi neke motnje in ne gre isto kot na troli.
Tudi mi smo uporabljali valu- moneto in sicer za nakupe osnovne hrane v merkatorju, ja , je bilo težko obdobje, ker smo bili v finančni stiski, da smo prebrodili, ker je plačilo nato po položnici. Je tudi res, da me je bilo na blagajni vedno strah ali bo delalo in koga od žlahte naj kličem, tem s polnim vozičkom ali bi vse skupaj pustila. In tudi skozi neke spremembe, pa neke kode , tako, da si v negotovosti stalno , pa bi lahko bilo zanesljivo in 100 %, da se ne bi rebil po blagajnah ali bencinski sekirat, kaj bo, če ne bo delovalo. Baje spet nekaj nameravajo v aprilu, to pa je bil sms od Telekoma, jaz pa -o, pa ne spet, no, naj pustijo na miru že, saj vse plačamo , pač z zamikom plačamo pa vse pošteno. Ker je to za nekatere edina opcija, če so v stiski, da si tako plačajo, tudi hrano. Če si nimaš kje izposodit …zoprno res, da ne obvestijo, pa tam pred blagajno se osramotiš pred radovednim občinstvom in pričakujočo blagajničarko, ki nima pojma o ničemur, Telekom bi moral razumeti, da to mora delat petke in svetke, da se stranke ne blamirajo v javnosti, ker na blagajni ni zasebnosti… upam, da to kdo od Telekomovcov prebira in kaj napredujejo, ne samo v kodah valuja in kakor napredku, temveč tudi v človečnosti. in delovanju v praksi, eno je teorija, drugo pa praksa.
Forum je zaprt za komentiranje.