Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Lizanje

Lizanje

Ženske povejte kaj vam paše imeti polizano. Nekaterim paše tudi” ass hole” . Prosim če ste odkrite…..

Si danes dežuren tukaj??

Men paše vse, od vratu, prsi, bradavice, popek gricek, scegija, in od pičke okol pičke..

Odgovor na objavo uporabnika
Vesna116, 19.03.2023 ob 11:53

Men paše vse, od vratu, prsi, bradavice, popek gricek, scegija, in od pičke okol pičke..

Maš Jutri dopoldne čas te celo preližem.

Nimam urnika..

Pa vajena sem hotelskih postelj.. Mal jacuzzy in masažica… Pol pa na hrbet in uživam ko je tvoj jezik pivsod.. In dam noge narazen, tvoj jezik pa liže mojo pičko da je vsa mastna..

Vesna116

Za kdaj se zmenva?

Mmm.. Kje pa imaš običajno svojo rezidenco..

Pozdravljena,

sem iz Ljubljane, letnik 84, sem samski, sem visok in vitke postave, imam modre oči, iščem žensko mlajšo ali starejšo vseeno, najraje fuk frendico ni obvezno ampak zgolj želja.. pomembno mi je zdravje, varnost, urejenost in diskretnost, zato bi najraje našel eno, ki bi se zabavala igrala z mano na daljši rok. Tvoj karakter mi je bolj pomemben od izgleda. Rad tudi prisluhnem tako da, ti povej kdo si in kaj si želiš..
Sem urejen, zabaven, pohoten, prijazen, zdrav, komunikativen, diskreten.
Za več info. piši na moj mail ali na Hangouts:  eminemko84@gmail.com  nebo ti žal!
Gor na mailu, če želiš ti lahko pošljem mogoče nekaj mojih slik npr. mojega orodja z dokazom.. Odprt sem za vse..!
Lahko pa se samo spoznava in spijeva kavo.., ti pa presodiš ali nadaljujeva ali pa ne..?

Lp

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši???????, 11.04.2023 ob 08:50

Madajnomir,

Kako si me nasmejal z svojim zadnjim sporočilom v izbrisani temi. Ko si se poskusil narediti ravnodušnega. ?

Čeprav je vse kar si prej napisal v tisti temi kazalo in dokazovalo ravno nasprotno.

Kera otročja reakcija.

Spominjaš na majhnega otroka, ki se poskuša pretvarjati in odrasle zavesti glede nečesa, a se odrasli samo nasmehnejo, ko vidijo njegov trud.

No verjetno je AVTIZEM za to kriv. ?

Bolje bi bilo, da sploh ne pišeš nič.

Tako.

Vesna piši mi na mihalepi305@gmail.com, sem rese, zdrav in simpatičen. Nebo ti žal lahko te sam zadovoljim tudi brez sexa

Vesna peljem te v SPA, bova vse rešila. Ti mi sam piši pa dobiš slikco seveda za slikco

Je že šel rep med noge ???

Res je šel rep med noge.. Prav imaš. Dala sem noge narazen, tipček mi he dal pa svoj “rep” med noge… Sva fuuul uživala. Me je po fukal do orgazma in pol sem ta repek dala še v usta..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close