Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je kdo naročal preko ceneje.si?

Je kdo naročal preko ceneje.si?

Preko ceneje.si bi naročilo nekaj večjih stvari vključno z kuhinjo. Zanima me ali ima kdo izkušnje z njimi, saj ne poznam nikogar, ki jih nima. Nočemo kupiti mačka v žaklju in to dragega.

Itak. Ceneje.si je primerjalnik cen, ne trgovina. Podobno kot idealo za tuje trgovine

Je pa dobro pobrskat, ni vsrh trgovin na ceneje primerjalniku.

Hahaha, kot povedano, gre za primerjavo cen, kjer ti za določen artikel tudi piše, v kateri štacuni je na voljo.

Odgovor na objavo uporabnika
watson, 22.02.2023 ob 17:02

Hahaha, kot povedano, gre za primerjavo cen, kjer ti za določen artikel tudi piše, v kateri štacuni je na voljo.

Mater, pa ti si še Sherlock zraven, ne samo Watson.☝️?

Imajo dve trgovini za prevzem. V Lj in MB. Lahko naročiš in kupiš preko njih. Zato sprašujem za izkušnje.

Ceneje.si, 22.02.2023 ob 18:14
    Imajo dve trgovini za prevzem. V Lj in MB. Lahko naročiš in kupiš preko njih. Zato sprašujem za izkušnje.

Ne naročaš preko ceneje, ampak direkt iz trgovine. Daj si dopovedat. Ko klikneš na izbrano v primerjalniku ceneje,  te preusmeri v tisto trgovino. Za katero dve trgovini gre?

V čem je razlika med mimovrste.si in ceneje.si?

?????????  ?

Nikar ničesar ne naročaj. Glede na to, kako si brihtna, boš poslala naročeno na napačen naslov. Če ti bo že pomotoma uspelo naročiti pravo stvar.

Ceneje.si, 22.02.2023 ob 18:50

V čem je razlika med mimovrste.si in ceneje.si?

Verjetno trolaš, ha? ?Mimovtste je trgovina, medtem ko je ceneje si samo spletna splikacija, ki primerja cene različnih trgovin. Na ceneje si ne mores nič kupit, ampak ti aplikacija ceneje pokaže ponudbe trgovin. Torej imaš bliznjice do trgovine za  izdelek z različnimi cenami. Ko klikneš na izbrano ceno oz. trgovino, vztopiš v izbrano trgovino na konkreten izdelek s ceno, ki je bila na ceneje pika si. V tvojem primeru v mimo vrste.

Jaz sem naročal na Ceneje.si

Vendar nisem nikoli dobil naročila.

Šit

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close