ali obstaja aplikacija
Zakaj zadeve prepuscas nekim app, ukvarjaj se z otrikom v zivo!
Kaj bos? Mu bos nabila na nos sporocila in se tolkla po prsih, kako si ti imela prav in kako je on laznjvec, tvoja zmaga, njega pa bos potlacila se bolj! A? Ti je to cilj?
Kje je zaupanje med tabo in otrokom? Kje je spostovanje? Kje je sprejemanje otroka, takega kot je?
Te faze si preskocila?
klara734, 12.02.2023 ob 12:44
Prosim,da če nimaš pojma o čem se gre,kar nimaš,ne komentiraj bedastoče.Nihče te ni vprašal o zaupanju in spoštovanju. Avtor sprašuje če pozna kdo kakšno aplikacijo.Če ne znaš brat,še enkrat preberi vprašanje in zadrži zase neprimerne kometarje ki se te ne tičejo .
Seveda se me tice!
Ta zenska je dek druzbe in njen otrok tudi!
Kako bosta onadva jutri vplivala na mojo okolico?
Kako bo njen otrok, ki ga je zavozila in ga se naprej neprimerno vzgaja, deloval v moji okolici in kaksen vpliv bo imel?
Jasno, da se me tice!
To s sledenjem je eno samo nabijanje dokazov na nos gresniku in ne bo obrodilo dobrih sadov! Zadevi je potrebno pristopit drugace!
pozivna, 12.02.2023 ob 12:07
Dragi starši, ali obstaja kakšna aplikacija kjer lahko vidiš vsebino sporočil v telefonu otroka.Ne mi nabijat o zaupanju,gre se za resen primer pri najstniku . Nesramni in neprimerni komentarji bodo prezrti.
Živim sama s 17 letnico, oče je umrl. Bi se morda povezali? Take probleme imam z njo, ne hodi domov, ne obiskuje šole, delat noče it. Vem, da kadi travo, samo upam lahko, da ne bo šla dlje. Počasi obupujem, vsakodnevno kreganje, moja nemoč.. vse skupaj se mi že zelo pozna na zdravju in na splošno pri vsakem delu, predvsem v službi.
Sem ji namestila aplikacijo za sledenje, z njeno privolitvijo, seveda, a kaj, ko mi ugaša lokacijo.
CSD ne naredi nič. Ko sem se, ko je prišla pijana sredi noči domov, želela obrnit na policijo, so me odpravili z “gospa, se bosta pa menda ja zmenili”…
Samo čakam, da mine ta neumna puberteta in upam, da jo obe odneseva dobro.
Forum je zaprt za komentiranje.